Annonce
Kerteminde

Debat: Plads til flere i Langeskov

Anne Fiber glæder sig over, at der i budgetforliget blev plads til at projektere en udvidelse af Bakkegårds Allé. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Læserbrev: Hvor er det dog tilfredsstillende at indbringe et ønske til budgetforhandlingerne og blive hørt.

Således er der i budgetforliget indgået aftale om, at vi i 2021 begynder at projektere en udvidelse af Bakkegårds Allé østover. Der er stor efterspørgsel på byggegrunde, på Bakkegårds Allé er der nu kun fem byggegrunde tilbage, hvoraf de to er reserveret, så nu giver det rigtig god mening at udvide, så vi kan have varer på hylderne til bygge-parate borgere.

I foråret havde vi en rigtig god dialog med borgere om netop dét med at udbygge. Og vi konservative lovede at vi ville arbejde for, at man i kommunen går væk fra at sælge de små, grønne områder i byerne, men i stedet arbejder velovervejet med nye områder.


Der er stor efterspørgsel på byggegrunde, på Bakkegårds Allé er der nu kun fem byggegrunde tilbage, hvoraf de to er reserveret, så nu giver det rigtig god mening at udvide, så vi kan have varer på hylderne til bygge-parate borgere.

Uddrag fra læserbrev


Det er ikke kun godt for vores eksisterende borgere, men godt for kommende borgere, så vi sikrer gode løsninger, herunder at vi efterser støjvolden og udvider til gavn for Tværgydens borgere og kommende udstykning.

I Langeskov bliver der bygget mod nord, og snart bliver det muligt mod øst. Det giver rigtig god mening at understøtte denne udvikling i en by med en bund-solid infrastruktur, gode skoler, daginstitutioner, stærk frivillighed og tæt på arbejdspladser.

Vi glæder os til at arbejde videre med denne kommende nyudstykning, så vi snart kan invitere flere nye borgere til Langeskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce