Annonce
Middelfart

Plads til 200 biler: Jysk Mercedes-mand bygger nyt bilhus ved siden af Torben Østergaard i Middelfart

Mercedes-forhandler P. Christensen åbner sit nye 3.000 kvadratmeter store bilhus i Middelfart til maj.
P. Christensen får plads til 200 nye og brugte biler ved siden af Torben Østergaard ud til motorvejen.

Middelfart: Landets næststørste Mercedes-forhandler, P. Christensen med afdelinger i Padborg, Rødekro, Kolding og Odense, samler nu sit brugtvognssalg i et nyt bilhus til 40 millioner kroner i Middelfart. Byggeriet der omfatter 3000 kvadratmeter på Stensgårdvej 19 med facade ud til motorvejen kommer til at lige nabo til Torben Østergaards to luksus-bilhuse Selected Car Leasing og Selected Car Investment på Stensgårdvej 17.

Det er også af Torben Østergaard, at Peter Christensen lejer den cirka 10.000 kvadratmeter store grund, bilhuset opføres på.

Byggeriet der ventes at stå klar til indflytning til maj næste år får plads til 200 nye brugte Mercedes i prisklassen 200.000 til to millioner kroner samt spritnye, sporty Mercedes AMG i prisklassen en halv million til fem millioner kroner.

Når det gælder de brugte biler, vil bilhuset vil primær danne ramme om såkaldte "Mercedes Benz Preowned Certified Cars", som sælges med to års nyvognsgaranti, så længe de er under seks år.

Annonce

Logistik og godt naboskab

Peter Christensen fortæller, at det primært er af logistiske årsager, at bilhuset placeres på den yderste kant af Vestfyn.

- Det giver god mening at samle vores klargørings- og salgsfolk, der i dag har med brugte personvogne at gøre, midt imellem Aabenraa, Kolding og Odense.

Det er dog heller ikke tilfældigt, at han placerer sig som nabo til Middelfarts kendte olie- og bilmand.

- Vi har gennem årene haft et fortrinligt samarbejde med Torben Østergaard, og naboskabet vil give nogle yderligere synergieffekter for begge parter, siger Peter Christensen, hvis farfar etablerede bilhuset P. Christensen i 1924 i Kolding.

Det er siden vokset til landets tredjestørste bilforhandler med et årligt salg af 10.000 nye Mercedes, Honda, Peugeot og Citroën samt brugte biler. Koncernen omsatte sidste år for 1,7 milliarder kroner uden moms og afgifter og realiserede et overskud på 12 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Odense

Thomsens 41 år med lokalhistorie

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce