Annonce
Sport

Plader ved Zlatan Ibrahimovic-statue er fyldt med fejl

Johan Nilsson/Ritzau Scanpix
Granitpladerne ved Zlatan Ibrahimovic' statue i Malmø rummer flere fejl, skriver Fotbollskanalen.

Statuen af Zlatan Ibrahimovic foran Malmö FF's fodboldstation er lavet som en hyldest til den svenske fodboldlegendes karriere.

Selve statuen har været flere år undervejs, men alligevel har der sneget sig en række fejl ind på de granitplader, der udgør skulpturens fundament.

Det skriver det svenske medie Fotbollskanalen.

På pladerne står der blandt andet "Ligue !" i stedet for Ligue 1 med henvisning til den bedste franske fodboldrække, som Ibrahimovic spillede i for Paris Saint-Germain fra 2012 til 2016.

Der står også "Fifa Club World Gup" i stedet for Fifa Club World Cup, som klubturneringen hedder, og "FZ Internazionale" i stedet for FC Internazionale - den italienske klub, som var Zlatan Ibrahimovic' arbejdsgiver fra 2006 til 2009.

Fejlene vil blive rettet, forsikrer skulptør og kunstner Peter Linde, der står bag statuen af angriberen.

- Jeg har bare fået titlerne tilsendt af fodboldforbundet, og så har stenhuggeren overført dem til stenene. Jeg videresendte teksterne, og de har indeholdt stavefejl, siger han til Fotbollskanalen.

- Stenhuggeren havde også sendt det til kontrol i fodboldforbundet, og han troede, at de havde tjekket det, så jeg ved ikke, hvad det skyldes. Jeg ved ikke, hvem der læser korrektur på det, siger han.

Zlatan Ibrahimovic var selv til stede, da statuen blev indviet i sidste uge. Først deltog han på et pressemøde, og efterfølgende hilste han på de mange fremmødte fans i hjembyen Malmø.

/ritzau/

Annonce
Fotbollskanalens artikel om fejlene på Zlatan Ibrahimovic'' statue
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce