Annonce
Bulldogs

Piraterne skød Odense Bulldogs i sænk: Nu skal der mirakler til

Odense Bulldogs er snublende tæt på at cementere positionen som ligaens bundprop. Her Odense Bulldogs i kamp mod Sønderjyske. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Odense Bulldogs fik store klø i Aalborg, og en plads i slutspillet kræver nu endnu større mirakler end før tirsdagens kamp.

ISHOCKEY: Aalborg Pirates fik revanche fra sidst og sendte Odense Bulldogs mod en sikker sidsteplads i Metalligaen, da de tirsdag aften slog fynboerne med 6-0 i Bentax Isarena i Aalborg.

Dermed er Odense Bulldogs tvunget til at vinde alle deres resterende kampe i grundspillet, mens Rødovre Mighty Bulls ligeledes skal tabe alle deres kampe, hvis fynboerne skal gå videre til slutspillet. Bulldogs kan maksimalt hente 18 point fra nu - Rødovre er 17 point foran på ottendepladsen.

Før kampen var der ingen tvivl hos bookmakerne, der havde hjemmeholdet som store favoritter. Et hurtigt blik over de seneste indbyrdes opgør, og man forstår hvorfor. Aalborg Pirates havde inden kampen tirsdag aften vundet fem af de seneste seks kampe mod Odense Bulldogs.

Det var dog Odense, der vandt sidst de to hold mødtes - det var hjemme i VinMedKant Arena i midten af januar.

Det var også favoritterne fra det nordjyske, der kom bedst fra start med fem skud på mål indenfor kampens første halvandet minut. Der skulle dog alligevel gå mere end ti minutter, før hjemmeholdet kom foran med 1-0.

Senere i første periode kunne Aalborg Pirates så fordoble føringen, og små tre minutter senere - og kort før enden af første periode - scorede hjemmeholdet til 3-0, og så var der lagt op til en lang aften for ligaens fynske bundprop.

Annonce

111.000 kroner til veteranhjem

Anden periode forløb dog uden flere scoringer, og hjemmeholdet var derfor stadig foran med tre inden kampens sidste 20 minutter.

Til gengæld var tredje periode ikke mange sekunder gammel, før piraterne scorede endnu et mål. Og selvom de fynske gæster havde flere skud på mål, lykkedes det ikke at sende pucken ind i Aalborgs net. 12 minutter før tid blev det i stedet 5-0 til hjemmeholdet, der i kampens sidste minut også gjorde det til 6-0.

Mon ikke både Bulldogs-spillere og fans får en lang tur hjem fra det nordjyske, men så kan de trøste sig med det fornemme resultat uden for banen, de fik med trøjeauktionen efter kampen mod Sønderjyske fredag.

Den gav hele 111.000 kroner til Veteranhjem Odense. Martin Larsens trøje alene gik for 20.000 kroner, skriver Metalligaen på sin hjemmeside.

Bulldogs spillede kampen tirsdag aften uden Martin "Garder" Larsen, der netop har forlænget sin kontrakt med fynboerne. Han er nemlig lejet ud til Rungsted for resten af sæsonen.

I fredags stod han bag velgørenhedsarrangementet, der sendte de mange penge til Veteranhjem Odense. Her spillede Bulldogs i specialdesignede trøjer, der efter kampen mod Sønderjyske blev bortauktioneret til fordel for veteranhjemmet.

Odense Bulldogs spiller næste kamp mod Rødovre Mighty Bulls fredag 21. februar hjemme i VinMedKant Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce