Annonce
Sport

Piotr Wozniacki ser forrygende takter i ny dansk sejr

Caroline Wozniacki krammer sin besejrede modstander, svenske Johanna Larsson, efter deres kamp i Australian Opens anden runde.

Træner og far er helt tilfreds med Wozniackis spil i sejr over svenske Johanna Larsson i Melbourne.

Sejren var helt og aldeles fortjent.

Det er det første, en smilende træner og far slår fast, efter Caroline Wozniackis sejr i to sæt over svenske Johanna Larsson ved Australian Open.

- Igen i dag var det et meget godt niveau. Caroline holder fast fra første kamp og var solid i sit spil, siger Piotr Wozniacki umiddelbart efter kampen.

- Hun vandt helt fortjent.

Wozniacki kom lidt tøvende fra start, men rettede hurtigt op og besejrede den useedede svensker med cifrene 6-1, 6-3 i en kamp, der varede lige over en time.

Wozniacki og Larsson havde inden onsdagens kamp aldrig før stået over for hinanden. Svenskeren ligger nummer 77 på verdensranglisten. Til sammenligning er Wozniacki nummer tre.

Selv om datteren under kampen virkede utilfreds med sine returneringer, ser faren dog anderledes positive takter i kampen.

- En gang imellem tænker hun for meget. Hun skal bare fokusere på timing. Og hun får udnyttet alle de chancer, hun fik, siger Piotr Wozniacki.

- Hun laver ikke dumme fejl, hun løber godt og placerer sig rigtigt på banen. Det er fin tennis. Vi er ved rigtig godt mod.

Det gode humør skal gøre godt i tredje runde, der spilles fredag. Her skal Wozniacki op mod enten russiske Maria Sharapova eller Rebecca Peterson fra Sverige. De to spiller senere onsdag.

Og ifølge Piotr Wozniacki er de forberedt på begge spillere. Selv tror han dog, at det kan ende i en ny svensk duel.

- Man skal ikke undervurdere Peterson. Jeg har set hende spille mod Caroline, og selv om Caroline vandt, var det et rigtigt højt niveau.

Wozniacki og Peterson mødte hinanden ved første runde af Wuhan Open i marts sidste år. Her vandt danskeren 6-4, 6-1.

- Sharapova kommer til at arbejde hårdt for det. Uanset hvad er vi helt klar til tredje runde, siger Piotr Wozniacki.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce