Annonce
Sport

Piotr Wozniacki om mulig Serena-kamp: Spændende hvis det sker

William West/Ritzau Scanpix
Lever Wozniacki og Williams op til favoritværdigheden, tørner de sammen i danskerens sidste turnering.

En drømmekamp mellem den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki og hendes veninde og onde ånd på banen Serena Williams er et muligt scenarie i fjerde runde af Australian Open, danskerens sidste turnering.

Først skal Wozniacki dog gøre det af med tunesiske Ons Jabeur, og Williams skal slå kinesiske Qiang Wang.

Far og træner for Caroline Wozniacki, Piotr, afviser dog, at holdet omkring danskeren ser så langt frem.

Det sker efter en forkortet træning torsdag på de indendørs tennisbaner i National Tennis Centre, hvor stjernerne blev stuvet sammen på grund af regn.

- Det er bare spekulationer. Vi skal vinde, og Serena skal vinde. Vi kommer ikke frem, før vi er der.

- Det var ikke så nemt i sidste kamp, så jeg tror, at vi skal holde lav profil og koncentrere os, siger han og henviser til det dramatiske opgør mod ukrainske Dayana Yastremska i anden runde af turneringen.

- Men kommer situationen, så er det helt klart, at det bliver spændende.

Caroline Wozniacki har afvist at kommentere lodtrækningen længere frem i turneringen.

Men Serena Williams satte tidligere i turneringen ord på den specielle situation, når to veninder skal mødes.

Det skete under et pressemøde i optaktsdagene, da hun blev bedt om at beskrive danskerens aftryk på kvindernes tennistour.

- Man deler omklædningsrum. Man deler alt. Så spiller man mod hinanden. Man kan møde en ven eller veninde enhver dag, og hvordan gør man det til normen?

- Det er interessant. Så man må bare være sig selv. Hun er en stærk personlighed og en stærk sjæl. Det har hun bragt videre både på og uden for banen, sagde Serena Williams.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce