Annonce
Middelfart

Pigernes lukker: Ophørsudsalg fortsætter på Nytorv i juli

Som det ser ud lige nu, regner Anette Vinter med at holde ophørsudsalg hele juli. - Men kun i det omfang varelageret rækker til det, for der skal selvfølgelig være noget på hylderne, fortæller byens tøjpige, der lige nu sælger ud til halv pris. Foto: Søren Gottwald
Pigernes, der startede ophørsudsalg 23. maj, forventer også at holde åbent i juli. Ny lejer forventes klar til julehandlen.

Middelfart: Ophørsudsalget i tøjforretningen Pigernes på Nytorv fortsætter i juli. Det fortæller indehaver Anette Vinter, der måtte kaste håndklædet og gå i betalingsstandsning sidst i maj på grund af manglende indbetalinger af moms og skat.

Betalingsstandsningen eller rekonstruktionen, som det hedder i dag, er valgt for at få det mest mulige ud af varelageret gennem et ophørsudsalg og dermed opnå størst dækning til kreditorerne.

Så godt er salget gået, siden ophørsudsalget startede, at meget tyder på, at kreditorerne får langt størstedelen af deres tilgodehavender.

- Men vi har fortsat mange varer på lager. Som det ser ud lige nu, er det derfor planen at holde åbent i juli også. Og kan vi opretholde samme interesse fra kunderne som i den første måned, ser det faktisk rigtig fornuftigt ud, selv om jeg selvfølgelig er utrolig ked af at være endt i den her situation, fortæller Anette Vinter, der ikke ved, hvad hun skal lave, når butikken lukker.

- Men jeg skal da ud og søge noget arbejde, siger hun.

Annonce

Ny lejer til jul

Butikkerne på Nytorv ejes af Middelfart Sparekasse og Brugsforeningen for Middelfart og Omegn i et fælles ejendomsselskab. De har sat Jan Hinnerskov og hans firma Nordisk Kapitalraad på opgaven med at finde en ny lejer.

Butikken er inklusive lager og personalefaciliteter på 230 kvadratmeter. Den årlige husleje udgør 368.000 kroner, det samme som Anette Vinter har givet, oplyser Jan Hinnerskov.

Han fortæller, at han allerede er i dialog med flere interesserede og forventer at en ny lejer kan være klar til julehandlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce