Annonce
Middelfart

Pige var bevidstløs i vandet ved Østerstrand: Livredder reddede hende i land

En livredder på Østerstrand sørgede i fredags for, at en pige blev bragt i land. Hun var bevidstløs, da livredderen kom frem til pigen i vandet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Fredericia: I weekenden havde livredderne fra Trygfonden Kystlivredning årets første livsreddende aktion. Det skete på Østerstrand.

- I fredags på Østerstrand ved Fredericia blev livredderne kontaktet af en badegæst, hvis søster var langt ude i vandet. Hun befandt sig ca. 200 meter syd for livreddernes primære zone, som er det område, hvor livredderne konstant holder øje. En af livredderne tog sit board og padlede ud til pigen i vandet, der ikke var ved bevidsthed, men trak vejret. Pigen blev bragt i land og fik ilt, indtil ambulance og lægebil ankom, og beredskabet overtog behandlingen, lyder det i en pressemeddelelse fra Trygfonden Kystlivsikring.

Den foregående weekend var sæsonens første, og der har livredderne på landsplan hjulpet med almindelig førstehjælp i 127 tilfælde, hvor der for eksempel har været brug for en forbinding eller et plaster samt i 429 tilfælde ved at have trådt til for at forebygge ulykker ved eksempelvis at kalde badegæsterne rundt omkring tættere på lands.

Pigens nuværende tilstand er ukendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce