Annonce
Kerteminde

Peter har haft Herrehuset i 10 år: - Jeg føler, at det er mit andet hjem

Sidst i september markerer Peter Møller sit jubilæum med gode tilbud i Herrehuset. Arkivfoto
For 10 år siden overtog Peter Møller Herrehuset i Langeskov Centret efter sin far, Jens Møller. Peter Møller føler ikke, at han kører på arbejde, når han kører til Langeskov for at åbne butikken.

Langeskov: Arbejdsdagene i forretningen kan være lange, men det er nu egentlig sjældent noget, som Peter Møller skænker en tanke.

- Det har jeg vænnet mig til. Det er en livsstil. Jeg føler bare, at det er mit andet hjem, når jeg er her i forretningen. Jeg føler ikke, at jeg kører på arbejde, for jeg er jo kommet her i så mange år, smiler han.

Tøjforretningen "Herrehuset" i Langeskov Centret har nemlig været i hans families hænder siden 1979, hvor hans far, Jens Møller, overtog forretningen efter V.M. Rasmussen, der grundlagde den i 1946.

- Da jeg var barn, var jeg jo næsten mere her, end jeg var hjemme, fortæller Peter Møller.

I 2009 overtog han styringen af tøjforretningen, og derfor kan han nu se tilbage på 10 år som selvstændig.

Lige i nuet, hvor han sidder her i baglokalet af forretningen, oplever han ikke, at der har været de store udfordringer.

Dog husker han, at begyndelsen var hektisk. Han overtog forretningen 1. februar 2009, og 14 dage før fik han og hans kone tvillinger.

- Der var knald på i den tid, men ligesom så meget andet, gik det jo, fastslår han med et skævt smil.

Peter Møller, der inden, han overtog forretningen, havde arbejdet side om side med sin far i 10 år, valgte ikke at lave de helt store ændringer, da han blev styrmand.

- Jeg har faktisk valgt at føre den samme linje, så jeg tror heller ikke, at kunderne oplevede ejerskiftet, forklarer han og fortæller, at de kunder, som Herrehuset har, er yderst trofaste.

Kunderne er ikke kun fra Langeskov, men kommer fra hele Fyn, fordi de lægger vægt på den service, som Herrehuset tilbyder, og som er sjældent set andre steder.

For i Herrehuset kan du få lagt dit tøj op med det samme på symaskinen bagved. Derfor behøver du ikke vente nogle dage, før du kan få taget dine nye bukser i brug.

Du kan bare lige gå en lille tur i Langeskov Centret, og så er de nye bukser klar.

Det er en service, som Peter Møllers far tilbød, og som Peter Møllers farfar også tilbød i sin tøjforretning, som han drev i Hesselager.

Om to år fylder Herrehuset 75 år, og Peter Møller ser frem til mange år endnu med forretningen.

10 års jubilæum i butikken vil blive markeret med gode tilbud her i sidst i september, lover han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Før konkurs i kemisagen: Købte båd, betalte private regninger og flyttede 11 biler over i nyt firma

Nyborg

75-årig giver et nap med i børnehaven

Leder For abonnenter

Rygeforbud på boldbaner: Hvorfor er S, V og K så vattede?

Hvis man vil nå et bestemt mål, skal man nødvendigvis lægge konkrete planer for, hvordan man kommer derhen. Ellers når man ikke frem. Derfor gør Odenses radikale rådmand, Susanne Crawley Larsen, ret i at ærgre sig over, at et politisk flertal bestående af Socialdemokratiet, Venstre og Konservative i kommunens økonomiudvalg i sidste uge nedstemte et forslag om at indføre et rygeforbud på kommunens boldbaner. For det er, som Crawley Larsen påpegede, uambitiøst at stemme forslaget ned: ”Og det flugter meget dårligt med, at vi har vedtaget den mest ambitiøse rygepolitik, hvor vi i 2025 skal have den første røgfri generation. Det kan blive svært at nå, når vi er så fodslæbende”, som hun sagde til avisen. Kommunen har en politisk vision om at få en røgfri generation i 2025 og et helt røgfrit Odense i 2030. Det er meget ambitiøse mål – ja, ligefrem overambitiøse, hvis man spørger den konservative rådmand Søren Windell. Det er imidlertid et faktum, at man er nødt til at tage meget ambitiøse initiativer, hvis man vil gøre sig håb om at indfri meget ambitiøse mål. Derfor var forslaget om tobaksfri boldbaner og et røgfrit Odense Stadion på sin plads. Og derfor var det indlysende, at Susanne Crawley Larsen i sidste uge meddelte, at hun vil fortsætte kampen mod rygningen. ”Man kommer til at høre fra mig igen”, sagde hun – og det kan man så, alt efter temperament, tage som en trussel eller et løfte. Sikkert og vist er det, at også Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og resten af byrådet er nødt til at forholde sig til den ambitiøse – eller overambitiøse – rygemålsætning. For hvis man virkelig vil gøre Odense til en røgfri by om blot 10 år, skal man stoppe med at sniksnakke og i stedet handle. For man er nødt til at tage langt mere omfattende initiativer end blot at foreslå et banalt rygeforbud på en boldbane. Og man er nødt til at opgive den vattede holdning, som de tre store partier i byrådet har lagt for dagen i denne sag. Sagen er, at Odense ikke bliver røgfri af sig selv. Og derfor må politikerne udvise mere mod, end de tre store partier i Odenses økonomiudvalg har gjort.

Middelfart For abonnenter

Storpolitik i strandkanten: Lodsejere fik afløb for frustrationer om Baltic Pipe

Fyn

'Groft uforsvarligt': Entreprenør-ægtepar fra kemisagen på vej mod konkurskarantæne

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];