Annonce
Sydfyn

Peter Hansted og hans far Jens Otto Krag med i ny bog om socialdemokratiets historie

Bjarne Henrik Lundis er forfatter til bogen "Den røde tråd", der udkommer den 10. september.

Forfatteren Bjarne Henrik Lundis, der til daglig bor i København, er 10. september aktuel med bogen ”Den røde tråd”, som fortæller om Socialdemokratiets og arbejderbevægelsens knap 150 års historie.

I bogen fortæller Bjarne Henrik Lundis også om Jens Otto Krags førstefødte søn, Peter Hansted fra Ærø, som ved det kommende kommunevalg er Socialdemokratiets spidskandidat til borgmesterposten.

Jens Otto Krag havde i en kort periode haft et forhold til Lisbeth Hansted, og de fik sammen sønnen Peter Hansted. Helle Virkner tog kontakt til Lisbeth Hansted og sørgede for, at Peter Hansted blev en del af familien.

Annonce

- Peter Hansted besøgte sin far i ferier, ved fødselsdage og på andre mærkedage. Og når der var udenlandsk statsbesøg, for eksempel da den sovjetiske præsident Krustjof i 1964 besøgte familien Krag på Egernvej på Frederiksberg, så sørgede Jens Otto Krags kone, Helle Virkner, selvfølgelig for, at Peter Hansted også var der, fortæller Bjarne Henrik Lundis i en pressemeddelelse.

- Ikke kun af udseende ligner Peter Hansted sin far. Det politiske har også prentet sig dybt ind i ham, siger forfatteren.

- Jens Otto Krag har uden tvivl været med til at præge ham. Peter Hansted oplever også af og til, at folk kan genkende ham, og at de gerne vil have en selfie med ham. Peter Hansted siger altid ja, for han er glad for at opleve, at hans far har betydet noget for rigtig mange mennesker, lyder det fra Bjarne Henrik Lundis.

Bogen kan findes i diverse bogforretninger.

Annonce
Annonce
Annonce