Annonce
Nyborg

Peter er ny praktikant på Nyborg-redaktionen

Peter Krogh Frausing er ansat som praktikant på Nyborg-redaktionen frem til udgangen af januar 2021. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce

Nyborg: Efter fire semestres anstrengelser på Syddansk Universitets journalistuddannelse er Peter Krogh Frausing klar til prøve kræfter med virkelighedens journalistik.

Han er netop begyndt som journalistpraktikant på lokalredaktionen i Nyborg, hvor han de næste seks måneder skal skrive om stort og småt i lokalområdet.

Peter Krogh Frausing er født og opvokset i Odense, men har de sidste fem år boet i Nyborg, hvorfor han allerede har kendskab til, hvad der rører sig på disse kanter.

I sin fritid brænder han for at rejse, men også for at tage del i det lokale kulturliv, hvor han fra tid til anden bidrager som scenetekniker både i- og udenfor Nyborg.

Rent journalistisk glæder Peter Krogh Frausing sig til at beskæftige sig med den brede vifte af historier i Nyborg og omegn samt til at sætte sit præg på lokaljournalistikken i Nyborg. Har du et tip eller en historie til Peter, kan han kontaktes på tlf. 30900902.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Leder: Tusind gange tak

Annonce