Annonce
Nordfyn

Petanque, fitness og en låge: Tre nye ting i Skamby Multipark

Det er det grønne område ud mod hjørnet af Bredgade og Torupvej, der er i gang med at få en overhaling. Billedet her er fra 2019, inden arbejdet gik i gang. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Renoveringen og forskønnelsen af Skamby Multipark forventes at stå færdig i midten af juni. Her er tre af de ting, brugerne kan se frem til.

Annonce
Der kommer også til at være udendørs fitnessredskaber i stil med dem, der er opstillet i Kappendrup, som ses på billedet her. Arkivfoto: Conny Pedersen

1) Legeplads for voksne

Der er i forvejen en legeplads for børn og barnlige sjæle, men efter planen skal der også sættes udendørs fitnessredskaber op.

- Man kan jo lidt kalde det en legeplads for voksne, siger Bernt Jørgensen, der dog samtidig gør opmærksom på, at redskaberne må bruges af alle.

Bernt Jørgensen har tidligere fortalt til Fyens Stiftstidende, at fitnessredskaberne er tænkt i stil med de, der er opstillet i Kappendrup.

2) Genåbning ud til Bredgade

Der bliver lavet en gangsti langs kanten af haven fra selve multihuset ned til Bredgade, hvor der bliver indgang til multiparken. Og inspirationen til det, kom fra et gammelt billede af skolen, Bernt Jørgensen havde set.

- Hele haven var privat have til den gamle inspektørbolig, og jeg har tidligere set billeder, hvor der var en låge ud til Bredgade. Det sætter vi i for at genskabe det gamle. Og så er det en del nemmere at komme til multihuset, hvis man eksempelvis har været ovre i kirken, siger Bernt Jørgensen.

I det store projekt er der også etableret en gangsti ud til Bredgade. For enden af stien skal der være en låge, så man hurtigt og nemt kan komme ind til multihuset uden at skulle gå uden om. Foto: Bernt Jørgensen

3) Petanquebane

I det ene hjørne er der ved at blive etableret en petanquebane efter internationale mål, fortæller Bernt Jørgensen.

- Vi havde tidligere tænkt tankerne om en petanquebane, og der kunne vi se, den passede ind, siger han.

En petanquebane efter internationale mål er efterhånden ved at være på plads i Skamby Multipark. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce