Annonce
Fyn

Kvinde strejfet af Svendborgtoget: Togdriften var kortvarigt indstillet

Togdriften på Svendborgbanen mellem Odense og Fruens Bøge er fredag først på aftenen indstillet som følge af en personpåkørsel. Arkivfoto: Michael Bager
Togdriften på Svendborgbanen var fredag ved 18-tiden kortvarigt indstillet som følge af en personpåkørsel. En kvinde slap med lette sår.
Annonce

Fyn: Togdriften på Svendborgbanen var fredag sidst på eftermiddagen kortvarigt indstillet som følge af en personpåkørsel, men af den mindre alvorlige slags.

Ifølge vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi, var en kvinde stukket af fra sin indlæggelse på psykiatrisk afdeling på Odense Universitetshospital, som ligger tæt på banelegemet. Kvinden løb ned på skinnerne, og blev strejfet let af et forbipasserende tog.

Det fik straks DSB og politiet til at indstille togdriften mellem Odense Station og Fruens Bøge, og betød også ændringer i togdriften på resten af Svendborgbanen.

Politiet fik fat i kvinden og hjulpet hende tilbage på sygehuset, og derfor kunne togdriften efter mindre end en halv time genoptages, dog med en lettere rystet lokofører.

Episoden kan fredag aften betyde forsinkelser på Svendborgbanen.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce