Annonce
forside

Personbil lige ind i vejtræ

Vejtræet borede sig lige ind i bilens forparti, og den 35-årige mand fra Svendborg blev hårdt kvæstet

OLLERUP: En 35-årig mand fra Skovsbo, Svendborg, blev lørdag formiddag hårdt kvæstet, da han i sin kones bil på lige strækning af uforklarlige årsager pludselig kørte skråt over Svendborgvej mellem Ollerup og V. Skerninge og frontalt ind i et vejtræ.

En bagvedkørende bilist var vidne til den skæbne-svangre manøvre.

Vejtræet på sydskråningen ud for nr. 121 blev mast ind lige midt i kølerregionen og voldte så store skader på vognens karosseri, at bilisten blev klemt fast. Medtrafikanter slog alarm, og fra Falck i Svendborg blev der sendt læge-bemandet ambulance og specialudstyr. Manden var ved bevidsthed men fik beroligende og smertestillende medicin i den halve time, frigørelsesarbejdet stod på.

Manden blev kørt til Odense Universitetshospital. Han havde fået alvorlige kvæstelser i hovedet, flere benbrud og muligvis også indre kvæstelser.

Politiet mener ikke, han var spændt fast i påkørselsøjeblikket.

Den 35-årige var fra sit hjem i Svendborg på vej til en kammerat ved V. Skerninge, hvor han havde lovet at hjælpe med udbedring af en tagskade.

Politiet havde endnu i går eftermiddag intet bud på årsagen til mandens manøvre men vil ikke udelukke, at han kan være faldet i søvn ved rattet.

Kritik af trafikanter

Ulykken skete midt på en i forvejen trafikstærk lørdag formiddag, hvor presset blev øget af de mange biler og busser på vej til OD-stævnet i Ollerup.

Mens redningsarbejdet stod på, var kørebanen kun farbar i ét spor. Derfor var der midt på vejen opsat blåt blink, så trafikanter kunne køre ad en sidevej.

- De ignorerede fuldstændig markeringen, kørte både højre og venstre om og derefter hensynsløs tæt forbi ulykkesstedet, lød den hårde kritik fra politiet.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
GOG

GOG-bronze - tak for støtten, publikum

Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Odense

Kritik af klima-anbefalinger: Pensionisten Per Andenæs har købt en benzinbil og har ikke råd til at skifte den ud

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Faaborg-Midtfyn

Alle sanser bombarderet: Det her museum skal nok få folk til at flytte til Faaborg

Annonce