Annonce
Middelfart

Personalet sendes ud i en skurvogn: Kvickly indleder otte ugers hektisk ombygning

Der er ikke noget at sige til, at de har armene i vejeret. For slagterafdelingens ansatte får et 300 kvadratmeter stort produktionsareal og en 20 meter lang disk at boltre sig med, når den igangværende ombygning af Kvickly er færdig om otte uger. Privatfoto
Kunderne kan blandt andet se frem til en 150 kvadratmeter større butik og 20 meter lang disk i delikatesse- og slagterafdelingen.

Middelfart: Kvicklys medarbejdere skal de første otte uger i 2021 spise deres madpakker i en skurvogn. En gravemaskine kørte nemlig mandag 4. januar igennem bestyrelsens mødelokale og personalets frokoststue for at bane vej for næste etape af Kvicklys omfattende modernisering, som sætter både tømrere,  murere, elektrikere og kølefolk i arbejde.

- I løbet af årets første otte uger skal håndværkerne forvandle Kvickly Middelfart til et større og endnu mere attraktivt varehus. Målet er et mad-sortiment, der kan trække kunder til fra hele Trekantområdet, fortæller direktør Ole Ebdrup Andreasen

Kvickly får en ekstra indgang fra parkeringsarealerne mod øst med indkørsel fra Viaduktvej. I den forbindelse moderniseres OK Benzinanlægget, og ud- og indkørslen fra Viaduktvej gøres bredere. Kvickly udstyres med et fjerde tårn i lighed med de tre øvrige. Og der monteres en ny ensrettet karruseldør, hvor kunder kan gå ind i Kvickly, men altså ikke gå ud af.

En stor mejerikøler med 23 glaslåger erstatter den gamle mælkekøler, som er helt tilbage fra etableringen af Kvickly i 1975.

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange liter mælk vi har solgt fra Kvicklys mælkekøer i den tid Henry Højris, Ole Juel Jakobsen og jeg selv har haft ansvaret for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, siger Ole Ebdrup Andreasen.

Han slår samtidig fast, at Kvickly med den nye køler styrker bæredygtigheden, fordi man nu helt udfaser freon i sine køleanlæg  og desuden sænker energiforbruget markant.

Annonce

150 ekstra kvadratmeter

Salgsarealet øges med 150 kvadratmeter, idet butikkens mellemlager inddrages til kundeområde. Her skal en ny stor frugt og grøntafdeling styrke indsatsen for et grønnere måltid, som kunderne i højere grad efterspørger.

- Vi ved fra kundeundersøgelser, at en lækker frugt- og grøntafdeling er blandt de tre mest afgørende faktorer for forbrugernes valg af indkøbssted, siger Ole Ebdrup Andreasen, der også nævner butikkens igangværende større satsning på lokalt producerede varer.

Det har ifølge direktøren allerede sat sig positive spor i varehusets omsætning.

Et 300 kvadratmeter stort produktionslokale til delikatesse- og slagterafdelingen skal sikre, at en ny 20 meter lang, betjent disk altid er fyldt.

Samlet set beskæftiger afdelingen ti fuldtidsmedarbejdere, heraf to elever,og man har besluttet at opgradere med yderlige en elev i foråret 2021.

Det hele skal efter planen stå klar ved udgangen af februar.

Opgaven løses af det lokale murerfirma Rishøj A/S i hovedentreprise med hjælp fra andre lokale håndværksfirmaer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce