Annonce
Erhverv

Personale har skrubbet sodpartikler væk i ugevis: Nu genåbner brandrenoveret butik med bredere gange og nyt sortiment

Inden længe kan den nyindrettede dagligvarebutik i Tommerup Stationsby byde kunderne velkommen igen. Foto: Superbrugsen Tommerup Stationsby
Sammen med sine medarbejdere har brugsuddeler Jan Hansen knoklet for at få Superbrugsen i Tommerup Stationsby renoveret efter en omsiggribende brandskade. Torsdag den 18. marts klipper borgmester og medlemsrepræsentant i fællesskab snoren til den nyistandsatte butik.

Tommerup Stationsby: At rydde op efter en køledisksbrand kræver mere end lidt knofedt, har brugsuddeler Jan Hansen fra Superbrugsen i stationsbyen måttet sande:

- Det har på alle måder været en prøvelse: den største udfordring, jeg til dato har oplevet som uddeler. Især tålmodigheden har vi kæmpet med. Det har været frustrerende for os alle at skulle vente, først på håndværkerne, bagefter på forsikringsselskabet, som vi har sloges lidt med, fortæller Jan Hansen og tilføjer, at det - gnidningerne til trods - er forsikringsselskabet, der betaler den fulde regning for renoveringen.

Siden branden, der opstod i en køledisk i butikkens slagterafdeling tidligt søndag den 14. februar, er den sodsværtede butik blevet tømt og 50 ton fødevarer - alt bortset fra vin - kasseret.

Annonce

Tømreren har sat nyt loft op omkring arnestedet, maleren har malet de resterende lofter, elektrikeren har pillet alle lamper ned og monteret dem igen efter endt rengøring. Alt teknisk udstyr er renset, og hele butikken er blevet skrubbet og skuret.

Nye varer på 73 paller

Tilbage er næsten kun at fylde forretningen op med friske fødevarer og nonfood, og her er Superbrugsen allerede godt i gang. Første varelevering - 73 fulde paller - er allerede nået frem, og blandt dem findes helt nye produkter, afslører Jan Hansen:

- Vi har benyttet lejligheden til at kigge på vores sortiment og spørge os selv: 'Er der noget, vi ikke skal genbestille? Er der noget nyt og spændende?' Blandt andet kan kunderne glæde sig til nye kolonialvarer i sortimentet.


Vi har benyttet lejligheden til at kigge på vores sortiment og spørge os selv: 'Er der noget, vi ikke skal genbestille? Er der noget nyt og spændende?'

Jan Hansen, brugsuddeler i Tommerup Stationsby


Udover at granske produkterne har han og kollegaerne også gentænkt butikkens indretning:

- Der er blevet bedre sammenhæng mellem varegrupperne og mere plads i hovedgangen op mod kasseområdet, siger brugsuddeleren.

Brugsuddeler Jan Hansen fra Superbrugsen i Tommerup Stationsby glæder sig til at kunne udskifte brand-skiltet med en genåbningsmeddelelse. Foto: Lærke Bjørn Bang
Annonce

Stor opbakning

Han håber, at kunderne vil tage godt imod den finpolerede forretning, når skydedørene den 18. marts klokken 07.00 glider fra hinanden for første gang siden branden. At dømme efter den store opbakning, Superbrugsen har mødt fra lokalsamfundet de seneste uger,  bliver genåbningen en succes:

- Ude i byen og på sociale medier hører vi, at der er rigtig mange, som glæder sig til, at vi åbner igen. Det virker, som om folk savner os, mener Jan Hansen.

På genåbningsdagen klippes den røde snor til butikken af borgmester i Assens Kommune Søren Steen Andersen (V) og Orla Andersen, medlem af gruppen Aktive Kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Annonce