Annonce
Odense

Pernille Kjær er sin egen

Pernille Kjær Stenstrøm¨åbner en ny boghandel i Klaregade på torsdag. Hun er ikke en del af en stor kæde, men bare sig selv.

Pernille Kjær Stenstrøm satser på god service og kvalitetsting til børn

Annonce

Odense: Det kræver mod at åbne en boghandel i de her år, hvor den ene efter den anden lukker. Dét har 46-årige Pernille Kjær Stenstrøm - foruden passion for bøger.

Derfor åbner hun i dag Kjærs Bøger i den del af Klaregade, som er gågade.

- Jeg er ikke en del af nogen kæde med mange lønninger, men bare mig selv. Jeg tænker ikke kæmpestort, men kunderne kan godt lide service, og det bliver der slækket på mange steder, siger hun.

Pernille Kjær Stenstrøm har sat et sortiment sammen, som hun tror på, men hun er også åben for, at udvalget kan ændre sig alt efter kundernes ønsker:

Hun begyndte i Arnold Busck for 10 år siden, og hun kan godt lide både at købe ind og have styr på alle led i processen - og har derudover valgt at have kvalitetsting til børn i sin butik også.

- Jeg har ingen papirvarer, men har valgt at tage nogle lækre børneprodukter ind, som ikke ligger i Bilka på tilbud, siger Pernille Kjær Stenstrøm.

Der kommer også en lille afdeling med bøger om motorsport, især Jan Magnussen, og lidt merchandise, for Pernille Kjær Strenstrøm er vild med ræs.

- Jeg har været nede og se Le Mans fire gange sammen med mine børn, og hvem ved, måske kigger Jan Magnussen forbi på et tidspunkt, siger indehaveren af Kjærs Boghandel.

Pernille Kjær Stenstrøm elsker bøger - og at have styr på hele processen fra indkøb til præsentation i butikken. Hun har de seneste tre år stået for bogafdelingen i Magasin.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce