Annonce
Odense

Pernille Harder er hot: Interessen er eksploderet

Siden EM sidste år er opmærksomheden omkring Pernille Harder mangedoblet. Det fortæller hendes manager Jens Møllenberg, der kalder sig selv et "bullshit"-filter.

Det er ikke kun danske medier, der forsøger at slå kløerne i Pernille Harder. Efter hendes flotte EM i 2017 har både svenske, tyske og engelske medier rykket i hende for at få interviews eller spørge, om hun vil deltage i tv-programmer.

Derfor har hendes manager Jens Møllenberg haft travlt. Han er ansat til at aflaste den danske landsholdsspiller, så hun kan koncentrere sig om fodbolden.

- Man ser tit, at det er familie og venner, som hjælper med at håndtere pressen. Men når det bliver så omfattende, som det er tilfældet med Pernille, er der brug for en decideret manager som mig. Alle henvendelser går gennem mig, så jeg kalder mig selv for hendes "bullshit"-filter, siger Jens Møllenberg.

Interessen er som nævnt accelereret siden EM i fjor, men han kan også mærke, at nomineringen til verdens bedste kvindelige fodboldspiller 2017/2018 i begyndelsen af denne uge har skabt yderligere opmærksomhed.

- Det er svært at sætte tal på antallet af forespørgsler, men det er tydeligt, at det er taget til i styrke. Pernille bliver i kraft af sin position som landsholdsanfører ofte bedt om at komme med en kommentar til eksempelvis artikler om ligestilling. Der er også stor efterspørgsel fra alverdens tv-programmer, men det er svært at tilgodese, når hun bor og spiller i Tyskland, siger Jens Møllenberg.

Annonce

Tror på verdens bedste-titel

Han er naturligvis farvet som Pernille Harders manager, men han tror, hun vinder titlen som bedste kvindelige fodboldspiller 2017/2018.

- Pernille Harder er et stort navn internationalt. Det er ikke kun i Europa, hun er kendt og respekteret. Jeg tror også, det gavner hendes chancer, at hun er den, hun er. Hun er en pige fra Ikast, som bare elsker at spille fodbold. Der er ingen stjernenykker, og når de er færdige med at træne i dag, går hun ikke, før alle har fået en autograf, om hun så skal sidde en time og skrive. Hun er virkelig dygtig til fanpleje, siger Jens Møllenberg.

Lige som hun i dag træner teknik med Søhus Stige-pigerne, har han trænet Pernille Harder i at snakke med medierne.

- I begyndelsen svarede hun meget kort og præcist. På en meget jysk måde. Det gjorde sig ikke så godt hverken på print eller i tv, så det har vi arbejdet med. Derfor er hun blevet bedre til at uddybe sine svar, så hr. og fru Danmark får lidt at vide, siger Jens Møllenberg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce