Annonce
Odense

Perfekt booking: Major Lazer samlede Tinderbox

Major Lazer - og MØ gæsteoptræder

Fem stjerner: MØ var med til at gøre Major Lazer til den perfekte booking på Tinderbox

Major Lazer og MØ

Det kan siges meget kort. Major Lazer er intet mindre end en perfekt booking på årets Tinderbox. Og så har Major Lazer netop sendt en ny plade på gaden, og singlen derfra, "Lean On" med MØ, er godt på vej til at definere lyden denne sommer for det unge segment, der dominerer Tinderbox.

Det var ventet med spænding, om MØ ville synge med på "Lean On", men alt andet havde i virkeligheden været en skuffelse. I stedet kom hun ud på scenen under koncertens sidste nummer og sluttede festen af med et stort udråbstegn.

Inden hun gik på scenen, havde Major Lazer revet publikum rundt i en halvanden time med alle de bas-baskere, der har defineret club-lyden de sidste seks år.

Det er den amerikanske dj og producer Diplo, der sammen med engelske Switch i 2009 udgav den balstyriske plade "Guns Don't Kill People... Lazer Do" under Major Lazer-navnet, og sammen bragte de dancehall og dubstep ind i et skørt tegneserieunivers.

Det er den samme Diplo, der har produceret et af MØ's tidlige hits, "XXX 80", og i aften høstede Tinderbox frugterne af, at de har booket både Major Lazer og MØ.

Har man set Major Lazer før, så kender man de redskaber, Diplo og hans hypeman har med i værktøjskassen. Publikum vælter rundt i cirker, smider deres trøjer i vejret og spæner fra side til side. Men det gør intet, for det er en kæmpe fest hver gang, og Major Lazer kommer til Odense med den få uger gamle udgivelse "Peace is the Mission" i baggagen.

Med regn fra oven og sand i skoene, området foran Tinderbox' ene scene er som en sandstrand, kunne man frygte, at der blev lagt en dæmper på festen, men det var der ingen, som ænsede, mens Major Lazer spillede solen ned på Tinderbox' første dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Odense

Truede med at sætte ild i betjente: 19-årig kvinde erkender at have sat ild i papir og plastikplanter i Plantorama

Annonce