Annonce
Erhverv

Per Westergård stopper: Fyens Stiftstidende får ny chefredaktør

Troels Mylenberg (til venstre) afløser Per Westergård som ansvarshavende chefredaktør på Fyens Stiftstidende.

Fyens Stiftstidendes chefredaktør går på pension fredag men er på vej ind i bestyrelsen. Troels Mylenberg afløser Per Westergård som ansvarshavende chefredaktør.

Fra på søndag hedder Fyens Stiftstidendes ansvarshavende chefredaktør Troels Mylenberg.

Troels Mylenberg er i dag chefredaktør på Fyns Amts Avis, men fra månedsskiftet overtager han også det øverste ansvar for indholdet i Fyens Stiftstidende samt flere andre aviser i Jysk Fynske Medier.

Annonce

Styrer indholdet

På Fyens Stiftstidende vil han sammen med chefredaktør Poul Kjærgaard udgøre den redaktionelle ledelse. På Fyns Amts Avis er han som hidtil sammen med chefredaktør Carsten Olsen om at styre indholdet.

Per Westergård går på pension efter otte år på avisen. Torsdag fik medarbejdere og omverden besked om stoppet, og allerede fredag har han sidste arbejdsdag.

Annonce

Ikke så brat

Men den meget bratte afsked er slet ikke så pludselig, som den ser ud, siger den 63-årige hovedperson.

Han havde i forvejen en aftale om at stoppe på avisen. Men på grund af ændringer i strukturen gør han det et halvt års tid før planen.

Allerede for to år siden gav han sin bestyrelsesformand det første varsel om, at han ville stoppe inden for en overskuelig tid. Og for et halvt år siden gik de to i gang med at aftale det nærmere forløb.

Planen var, at Per Westergård skulle have stoppet som chefredaktør til sommer, og at han gradvist skulle stoppe som medlem af direktionen i Jysk Fynske Medier i begyndelsen af 2017.

Annonce

På vej ind i bestyrelsen

Det er især en ændring af ledelsen i Jysk fynske Medier, der har fået ham til at fremskynde sin pensionering.

I fremtiden skal alle chefredaktører have administrerende direktør Jesper Rosener som chef. Hidtil har de kun været ansvarlige over for hver deres bestyrelse.

Per Westergård glæder sig over, at Fyens Stiftstidendes oprindelige ejer, Den fynske Bladfond, har bedt ham om stadig at arbejde med avisen - nu som bestyrelsesmedlem. Det vil formentlig betyde, at han senere vil blive medlem af bestyrelsen for Jysk Fynske Medier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Sydfyn

Private havne raser over Svendborg Kommune: Man kan ikke lave regler med tilbagevirkende kraft

Annonce