Annonce
Odense

Pensionist amok i trafikken: Slog ung kvindelig bilist

En 67-årig mand slog onsdag eftermiddag en 27-årig kvinde med knytnæve ind gennem sideruden på kvindens bil efter et mindre trafikuheld i Toldbodgade i Odense. Den ældre mand er nu sigtet for vold, og kan se frem til et retsligt efterspil. Foto: Lars Juul
En 67-årig mand sidder onsdag aften til afhøring på politigården, efter at hans temperament løb af med ham under et trafikuheld, hvor han pandede 27-årig kvindelig bilist en knytnæve ind gennem sideruden.

En 67-årig mandlig bilist fra Odense havde tilsyneladende svært ved at styre sit temperament i den odenseanske trafik på en varm sommereftermiddag, og det betyder, at han onsdag aften sidder anholdt og til afhøring på politigården for vold mod en 27-årig kvindelig bilist.

De to parter var ifølge vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, klokken 15.20 involveret i et trafikuheld på Toldbodgade, og det fik tilsyneladende den ældre mand til at gå amok.

Han pandede den unge kvinde en knytnæve ind gennem den åbne siderude, som ramte hende på den venstre kind og med efterfølgende rødmen.

Da politiet kom til stedet blev den 67-årige mand anholdt, sigtet og taget med til afhøring på politigården. Der er dog næppe anledning til at fremstille ham i grundlovsforhør.

- Manden må trods sin alder nu opleve at se sig sigtet for vold, siger vagtchefen.

Han ventes løsladt efter afhøringen, men kan se frem til et retsligt efterspil for sin aggressive, voldelige opførsel.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce