Annonce
Faaborg-Midtfyn

Pengeregn til Stationsbygningen: - Det har stor betydning for en forening som vores

Da Andelskassen i Ringe skulle finde en værdig modtager af midler fra bankens lokallånspulje, faldt valget for andet år i træk på Stationsbygningen i Ringe. PR-foto
Andelskassen i Ringe har doneret 17.000 kroner fra bankens lokallånspulje til Stationsbygningen i Ringe. - Stationsbygningen gør en stor og vigtig forskel i lokalområdet som initiativtager til en lang række aktiviteter, der er med til at skabe liv i Ringe og styrke fællesskabet, lyder begrundelsen.

Ringe: Stationsbygningen i Ringe er for andet år i træk den heldige modtager af en stor donation fra Andelskassen i Ringe.

Donationen fra Andelskassen er på 17.000 kroner, og er allerede blevet vekslet til musikudstyr - helt nøjagtigt til et elektronisk klaver, to mikrofoner, en mikser og nogle højttalere. Udstyret bliver brugt i forbindelse med fællesspisning, musikstation og koncerter, fortæller Rikke Dyrgaard, som er en af de ildsjæle, der skaber liv og aktivitet i Stationsbygningen, i en pressemeddelelse.

- Det har stor betydning for en forening som vores, når der dumper en stor check på 17.000 kroner ind ad døren. Stationsbygningen blev grundlagt for at skabe en lokation for det mangfoldige og måske lidt skæve fællesskab på tværs af generationer her i området. Det koster naturligvis penge at skabe aktiviteter, så pengene fra Andelskassen er både med til at gøre det lettere at gennemføre vores arrangementer og sætte nye projekter i søen, siger Rikke Dyrgaard tilføjer:

- Og ikke mindst er det et økonomisk skulderklap, som gør, at vi får ekstra mod på at bruge tid og kræfter på det frivillige arbejde. Jeg kan kun sige, at det er fantastisk med en håndsrækning fra den lokale andelskasse. Andelskassen i Ringe og initiativgruppen bag Stationsbygningen kender hinanden og har et godt samarbejde til daglig, og det betyder meget, at Andelskassen bakker os op og tror på projektet.

Annonce
- Det har stor betydning for en forening som vores, når der dumper en stor check på 17.000 kroner ind ad døren. Stationsbygningen blev grundlagt for at skabe en lokation for det mangfoldige og måske lidt skæve fællesskab på tværs af generationer her i området.

Rikke Dyrgaard, Stationsbygningen i Ringe

Liv og fornyelse

Ifølge Flemming Lunde, filialdirektør i Andelskassen i Ringe, er Stationsbygningen med til at skabe liv og fornyelse i byen og lokalområdet, og det er derfor, donationen endnu engang er gået hertil.

- Vi har valgt Stationsbygningen i Ringe, fordi initiativgruppen bag foreningen gør et stort og imponerende arbejde for at fremme fællesskabet og igangsætte nye initiativer i lokalområdet. Andelskassen i Ringe har lige fra begyndelsen set lyset i et initiativ som Stationsbygningen, og derfor valgte vi allerede ved sidste års uddeling af midler fra bankens lokallånspulje at støtte foreningen økonomisk, siger han siger Flemming Lunde.

Lokallånspuljen er et initiativ, hvor Andelskassen lægger 1.000 kroner i en pulje, hver gang en kunde optager et såkaldt lokallån til for eksempel bolig eller bil. Én gang om året bliver puljemidlerne uddelt til gode, værdiskabende formål i samtlige bankens lokalområder. På den måde kan Andelskassen være med til at give en del af fortjenesten på lånet tilbage til lokalsamfundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vindue knust: Hærværk på Ebberup Skole

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce