Annonce
Debat

Pengeregn dryp dryp

Bjarne Hilmersson
Annonce

Læserbrev: Når det regner på præsten, så. Vi kender teksten. Det gælder også for hjælpepenge til firmaer i skattely. Til borgere der i forvejen vælter sig i penge. Alle får de penge af en gavmild statsminister. Penge der flyttes fra den ene konto til den anden. Til hvad nytte?

Statsministeren kalder det genopretning af dansk økonomi. Saltvandsindsprøjtninger i millionklassen. Feriepenge til at rejse for. Hvorhen? Sommerpakkepengene kommer først til oktober. Og alligevel flere penge kommer der. Uhæmmet.

Hvem skal betale? Det skal de svageste i samfundet. Ældre der sidder på plejehjem, og syge ældre der sidder i en bolig, deres pension ikke rækker til at holde, da der også skal være penge til medicin. Det betyder haven ikke holdes, at hækken bliver klippet. At rengøringen ikke bliver gjort. En gruppe ældre der sidder indelukket, nogle alene andre ensomme.

Disse mennesker hvor mange ikke har salt til et æg, de har brug for en saltvandsindsprøjtning. En pengeregn til erstatning for deres fratagne pensionistservice og klippekort. De får ganske vist 1000 kr. Til dækning af en medicinregning. Men.

Disse ældre burde statsministeren og borgmestre gøre en indsats for. Give dem nogle oplevelser i deres livs efterår. Få ordnet haven, ekstra rengøring, et ekstra bad eller en tur på restaurant og få en gang lækker frisklavet mad. Spørg dem hvad de ønsker. Svaret har sikkert noget med værdighed at gøre, og lidt respekt.

Men der er lang tid til valget, og det er, for manges ældres vedkommende for sent, og ja ikke mange stemmer at hente. Statsminister og borgmestre, det kan I ikke være bekendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce