Annonce
Odense

Pengemændene bag tribunen

Niels Thorborg, multimillionær, startede for sig selv med at reparere vaskemaskiner, ejer og driver i dag L'Easy-koncernen med 300 ansatte, engageret i OB som aktionær med mere end fem procent af aktierne og formand for A/S-bestyrelsen. Ejer gennem flere selskaber også ejendomme, tre fjerdedele af Gudme Raaschou Bank, som han købte i går, og en andel i en svinefarm i Rusland, som han købte af EU-kommissær Mariann Fischer Boel og hendes mand. Desuden interesser i hoteldrift, it og en café/bageri-kæde. Med i det lokale skyttelav som oldermand. Sad i sidste uge ved siden af kronprinsesse Mary til frokosten på rådhuset. Bor Langelinie 185.

C. C. Nielsen, C. C. for Carl Christian. Medstifter af Micro Matic-koncernen, multimillionær, ejer sammen med Kaare Vagner det selskab, der driver Odense Congress Center. Har også interesser i en lang række andre selskaber. I en årrække engageret i OB som både sponsor, medlem af A/S-bestyrelsen og aktionær med mere end fem procent af aktierne, meget engageret i det lokale erhvervsliv og byens udvikling. Bor Kærnehøjvej 43 i Højby.

Hans Bøgh-Sørensen, multimillionær, har opbygget og driver kopimedicin-koncernen Carefarm A/S med 350 ansatte. Før da drev han Rimi-koncernen, som han solgte. Formand for Odense Erhvervsråd, meget engageret i det lokale erhvervsliv og byens udvikling. Bor Platanvej 5.

Karsten Bill Rasmussen, ejendomsmatador med ejendomme for over en milliard kroner, multimillionær. Har gennem 1990'erne opbygget en stor ejendomskoncern med især forretningsejendome. Ejer en lang række kendte ejendomme i Odense, men har også inden for det seneste år erhvervet fast ejendom i København. Med i det lokale skyttelav som oldermand. Ikke normalt engageret i sportsverdenen. Bor Langelinie 167.

Jørn Bonnesen, succesrig erhvervsadvokat, der i en årrække har været med i kredsen omkring OB, dog ikke med officielle poster de senere år. Har bistået klubben med adskillige spiller-salg, bl.a. af Thomas Helveg og Per Pedersen, der blev solgt for 26 millioner kroner til Blackburn. Fritidsmusiker i bandet Spacemakers med blandt andre Jørn Mader. Bor Langelinie 84.

Erik Laumand, direktør hos et af Danmarks største reklamebureauer, Nørgaard Mikkelsen. Sidder i OB-bestyrelsen. Var en central figur i tilblivelsen og udførelsen af borgmester Jan Boyes valgkampagne i efteråret 2005. Bor Langelinie 189 og er dermed nabo til Niels Thorborg, som gennem et af sine selskaber, 3C Plus Aps, i øvrigt ejer det hus, Laumand bor til leje i.

Hans Albert Schweers, succesrig forretningsmand med virksomheden Alumeco i Næsby, som han ejer via sit holdingselskab H S Metalservice ApS. Alumeco har datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Baltikum, Polen og Tyskland og sælger aluminium i alle tykkelser, kvaliteter og forarbejdninger. I seneste regnskabsår omsatte firmaet for 1,1 milliarder kroner, og egenkapitalen voksede til 187 millioner kr. Sidder i OB-bestyrelsen, hvor han kom ind i maj 2004. Bor Langelinie 25.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Midtfynsk tatovør taler ud om årelangt seksuelt overgreb: - Det kan ske for alle

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Anna Pippi drømmer kun om at kunne gå: Nu samler naboer penge ind til dyr operation i USA

Kerteminde For abonnenter

Ny affaldssortering møder kritik: Gartner kører nu 35 km i sin dieselbil for at komme af med hækaffald

OB

OB skylder fansene en bedre spillemæssig præstation, mener Alexander Juel: - Vi skuffede virkelig meget på hjemmebane sidst

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

'Strategisk' og 'speciel' beliggenhed: Nej tak til 30 nye boliger på tom campingplads

Lyt: Døden ville ikke give slip, men 69-årige Bodil klagede aldrig

Kerteminde For abonnenter

Fik uventet besøg: Fund i køkkenskabet sender 29-årig i fængsel

Nyborg

Fotografer bag slottets mure

Assens For abonnenter

Par med tre små børn boede i nedbrændt hus: - Det er ganske forfærdeligt

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

OB For abonnenter

Der laves om på to pladser efter nederlaget mod Viborg: Bashkim Kadrii lurer i OB's startopstilling

Odense For abonnenter

Farlig ungdom og eksotiske kvinder: Ny bog tager dig med tilbage i Odenses historie

Assens For abonnenter

Kristian flyttede sit firma til hjembyen og fik alt for meget plads: Pludselig gik det lynhurtigt, og nu er næsten alt booket

Annonce