Annonce
Odense

Pengemændene bag tribunen

Niels Thorborg, multimillionær, startede for sig selv med at reparere vaskemaskiner, ejer og driver i dag L'Easy-koncernen med 300 ansatte, engageret i OB som aktionær med mere end fem procent af aktierne og formand for A/S-bestyrelsen. Ejer gennem flere selskaber også ejendomme, tre fjerdedele af Gudme Raaschou Bank, som han købte i går, og en andel i en svinefarm i Rusland, som han købte af EU-kommissær Mariann Fischer Boel og hendes mand. Desuden interesser i hoteldrift, it og en café/bageri-kæde. Med i det lokale skyttelav som oldermand. Sad i sidste uge ved siden af kronprinsesse Mary til frokosten på rådhuset. Bor Langelinie 185.

C. C. Nielsen, C. C. for Carl Christian. Medstifter af Micro Matic-koncernen, multimillionær, ejer sammen med Kaare Vagner det selskab, der driver Odense Congress Center. Har også interesser i en lang række andre selskaber. I en årrække engageret i OB som både sponsor, medlem af A/S-bestyrelsen og aktionær med mere end fem procent af aktierne, meget engageret i det lokale erhvervsliv og byens udvikling. Bor Kærnehøjvej 43 i Højby.

Hans Bøgh-Sørensen, multimillionær, har opbygget og driver kopimedicin-koncernen Carefarm A/S med 350 ansatte. Før da drev han Rimi-koncernen, som han solgte. Formand for Odense Erhvervsråd, meget engageret i det lokale erhvervsliv og byens udvikling. Bor Platanvej 5.

Karsten Bill Rasmussen, ejendomsmatador med ejendomme for over en milliard kroner, multimillionær. Har gennem 1990'erne opbygget en stor ejendomskoncern med især forretningsejendome. Ejer en lang række kendte ejendomme i Odense, men har også inden for det seneste år erhvervet fast ejendom i København. Med i det lokale skyttelav som oldermand. Ikke normalt engageret i sportsverdenen. Bor Langelinie 167.

Jørn Bonnesen, succesrig erhvervsadvokat, der i en årrække har været med i kredsen omkring OB, dog ikke med officielle poster de senere år. Har bistået klubben med adskillige spiller-salg, bl.a. af Thomas Helveg og Per Pedersen, der blev solgt for 26 millioner kroner til Blackburn. Fritidsmusiker i bandet Spacemakers med blandt andre Jørn Mader. Bor Langelinie 84.

Erik Laumand, direktør hos et af Danmarks største reklamebureauer, Nørgaard Mikkelsen. Sidder i OB-bestyrelsen. Var en central figur i tilblivelsen og udførelsen af borgmester Jan Boyes valgkampagne i efteråret 2005. Bor Langelinie 189 og er dermed nabo til Niels Thorborg, som gennem et af sine selskaber, 3C Plus Aps, i øvrigt ejer det hus, Laumand bor til leje i.

Hans Albert Schweers, succesrig forretningsmand med virksomheden Alumeco i Næsby, som han ejer via sit holdingselskab H S Metalservice ApS. Alumeco har datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Baltikum, Polen og Tyskland og sælger aluminium i alle tykkelser, kvaliteter og forarbejdninger. I seneste regnskabsår omsatte firmaet for 1,1 milliarder kroner, og egenkapitalen voksede til 187 millioner kr. Sidder i OB-bestyrelsen, hvor han kom ind i maj 2004. Bor Langelinie 25.

Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Kerteminde For abonnenter

Skimmelsvamp fire år efter dødsbrand sender hel opgang på ufrivilligt ferieophold: Jens regner ikke med at komme hjem igen inden jul

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Nordfyn For abonnenter

Svømmehal og spillested midt i skoven: Det gamle mejeri i Rue tager form

Odense For abonnenter

Nomineret til Danmarks bedste bager: Fødevarekontrollen fandt ekskrementer og gnavemærker i marengs

Erhverv

Nikotinposer kan spare samfundet for milliarder, mener fabrikant: Men... skal en afhængighed erstatte en anden?

Navne For abonnenter

Hun kommer fra en fiskerby i det yderste Island - og skal sælge Vestfyn til nye borgere: Områderne har flere ting til fælles

Faaborg-Midtfyn

Én faktor betyder 'alverden', konkluderer valgforsker: Se kortet her - sådan stemte du og dine naboer sidste gang

Sport For abonnenter

Navne fra Odense Idrætshal - med Elvis som fan, ABBA, giftige nordfynske overhåndsserver og ildløs i madvognen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Trekantområdet

Ikke så ringe endda for lejere: Så meget billigere er det at bo i Vejle og de øvrige byer i Trekantområdet end i resten af landet

Kerteminde

Redningsaktion fik Folmers køer tilbage på land: - Det var lige før, at de var begyndt at svømme

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Denmark Open slår flot med halen i Odense Idrætshal - alle drømte om en finale mellem Momota og Axelsen

Erhverv For abonnenter

Sif og Andreas er landmænd på en ny måde: 2000 medlemmer ejer gården og de vil give mere til jorden, end de tager

Kultur For abonnenter

Skilsmisse førte til lammende sorg: Trine fik et øksehug i hjertet, der aldrig forsvinder

Annonce