Annonce
Indland

Patrulje anholder eftersøgt knivrøver

En 41-årig mand fra Odense blev lørdag formiddag identificeret som manden bag et røveri mod en Dagli' Brugs fredag aften - allerede lørdag eftermiddag blev han så anholdt uden dramatik, da en patrulje opdagede den formodede gerningsmand.
Annonce

Det tog ikke Fyns Politi mange timer at finde frem til den formodede gerningsmand bag et knivrøveri mod Dagli' Brugsen i Odense M fredag aften, da man først havde identificeret ham.

- Ud fra billederne fra overvågningsvideoen i forretningen får vi ham identificeret lørdag formiddag, og de billeder får vi ud til vores patruljer med det samme, fortæller vagtchef Ehm Christensen.

Der var tale om en 41-årig mand fra misbrugsmiljøet i Odense, så politiet vidste, hvor man skulle lede, siger vagtchefen.

- Der er en patrulje, der opdager ham på Vagtstien i Odense allerede klokken 14.30, og han bliver anholdt og taget med herind. Det foregår uden nogen form for dramatik, siger vagtchefen.

Ud fra overvågningsbillederne i butikken, formoder politiet, at det var den 41-årige, der fredag aften med en kniv truede sig adgang til kassen i Dagli' Brugsen på Skovsbovænget i Odense M. Lidt efter 20.00 kom en mand ind i butikken med en køkkenkniv og truede personalet, hvorefter han forsvandt med et bundt sedler, han selv tog fra kassen. Han flygtede fra stedet på en cykel, men blev altså fanget af forretningsovervågningskameraer.

Den 41-årige bliver nu sigtet for røveri og bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør i morgen, lyder det fra vagtchef Ehm Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce