Annonce
Erhverv

Patient, veninde og kollega har købt sig ind

Maj Tornøe har arbejdet sammen med Anja David Greve i snart seks år. Før det var hun en af Anjas klienter, da hun spillede for HC Odense damehold. Nu er hun medejer af ADG Fysioterapi. Arkivfoto: Trondur Dalsgaard
Maj Tornøe har været involveret med Anja David Greve og hendes fysioterapi i flere forskellige sammenhænge de seneste par år. Nu er hun blevet medejer af den blomstrende odenseanske virksomhed.
Annonce

ODENSE: De første mange år blev ADG Fysioterapi langsomt bygget op, og flere og flere ansatte kom med tiden ind af døren. Men igennem det hele var det under stifter og direktør, Anja David Greves, opsyn. Det var Anja, der skulle styre alt fra økonomi til dagligdagen med patienter.

Sådan er det ikke helt længere.

1. oktober 2019 købte fysioterapeut Maj Tornøe sig ind i klinikken.

Maj og Anja havde på det tidspunkt allerede kendt hinanden i flere år. Først som terapeut og patient, senere som veninder, og siden som kolleger.

Tilbage i starten af det forgangne årti var Anja tilknyttet HC Odense (tidligere navn for Odense Håndbold, red.). Dengang var Maj Tornøe spiller i Odense, og det var derigennem Maj og Anja første gang stødte på hinanden.

- Jeg synes faktisk, det er en fantastisk historie. Jeg tænkte ikke, jeg skulle drive sådan en virksomhed her, da jeg startede alene. Jeg havde Maj som spiller, og hun blev færdig som fysioterapeut og spurgte, om ikke hun skulle starte hos mig. Jeg tænkte, "hun er sgu lidt for grøn," men hun var ihærdig, så jeg blev nødt til at prøve, fortæller Anja David Greve.

På den måde blev Maj den første ansættelse i ADG Fysioterapi.

Annonce

Naturlig beslutning

I dag er det snart seks år siden, at Anja og Maj prøvede, og nu har Maj 25 procent af ADG Fysioterapi, og det har været så naturlig en beslutning, som det kunne være.

- Jeg er ikke typen, der vil køre mig eget show. Det er fedt, at vi er fælles om det. Med Majs loyalitet, engagement og drive faldt det mig helt naturligt, for sådan noget hænger ikke på træerne, fortsætter Anja David Greve.

For Anja er det kun en bonus at have Maj med inde over nu. Nu kan flere af ledelsesbeslutningerne deles mellem de to partnere. De kan dele arbejdsopgaverne mellem sig, og det giver dem kun mere tid til at gøre det, de begge elsker højest: At arbejde med patienterne.

- Det har altid været vigtigt for mig, at jeg ikke gjorde det her på bekostning af stadig at kunne arbejde med håndværket. Det hele er jo også en læringsproces for mig. Jeg er ikke uddannet direktør, så det er også nyt, og vi skal også hele tiden lære, siger Anja, som altså nu har fået en medstuderende på skolebænken i at være ejer af en virksomhed - en fysioterapiklinik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce