Annonce
Odense

Pas på varebilen: Odense ramt af lille indbrudsbølge

Politiet i Odense har fået fire anmeldelser om indbrud i varebiler. genrefoto: Michael Bager
Annonce

Fire varebiler i Odense skal nu en tur forbi værkstedet og have en ny rude i og i et enkelt tilfælde skal ejeren af varebilen ud og købe nyt værktøj, efter en stribe indbrud i varebiler i Odense mellem onsdag og torsdag. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport. På Toldbodhusevej i Odense C slog en ukendt gerningsmand ruden ind i førersiden på en grå Nissan varebil klokken 22.30 onsdag aften. Selv om indbruddet hurtigt blev opdaget, nåede tyven at stjæle forskelligt værktøj.

På Uglehøjen i Odense S var det en sølvgrå Ford Transit, der fik knust en rude samme sted. Hele bilen blev gennemrodet, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget. Her skete indbruddet mellem onsdag klokken 16 og torsdag klokken 06.30.

På Aulkærvænget, ligeledes i Odense S var det en Mercedes Sprinter, der natten til onsdag blev brudt. Her blev der stjålet et benzinkort til Shell. Og fjerde anmeldelse kom fra Æbleparken i Odense N, hvor en mindre rude i venstre fordør til en hvid Ford Transit blev knust. Her gennemrodede tyven handskerummet og kabinen, man fandt ikke noget at stjæle. Indbruddet skete mellem onsdag klokken 6.00 og torsdag klokken 6.00. (oms)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce