Annonce
Debat

Parkering på Klinten: Løber udvalgsformand fra sit ansvar?

Lene Sternkopf (t.v.) og hendes forældre, Anna Marie og Rasmus Pedersen, på altanen i deres lejlighed. De frygter øget parkeringskaos, når Restaurant Klinten vil til at udleje kajakker og paddleboards til sommer. Og de synes, kommunen i højere grad burde tage ansvar for parkeringsforholdene ved Klinten. Foto: Palle Søby

Lokaldebat: Det bliver problematisk, når Faaborg-Midtfyn Kommune giver tilladelse til et ellers prisværdigt initiativ med udlejning af paddleboards og kajakker ved Klinten.

Problematisk, fordi tilladelsen ikke kun medfører store trafikale gener for ejere og brugere af Feriecenter Klinten, idet et stigende antal biler som følge af tiltaget sætter det i forvejen begrænsede antal p-pladser yderligere under pres.

Problematisk er det også, fordi en øget trafik i tilfælde af brand eller drukneulykke desværre vil blokere for udrykningskøretøjer. Nu er det kommunen, der har givet tilladelsen. Hvis ellers politisk ordentlighed betyder noget, så kan man vel forvente, at kommunen også påtager sig ansvaret.

Annonce

"Ejerne af lejligheden har en pointe, når de siger, at det er et problem i badesæsonen", siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Søren Kristensen (V) godt nok i avisen og erkender ærligt, at det ikke lige er et problem, der kan løses "sådan lige vupti".

I denne situation vælger Søren Kristensen behændigt at unddrage sig sit politiske ansvar ved at gøre det forventede parkeringskaos til beboernes eget problem. Udvalgsformanden påstår nemlig i fulde alvor, at det må være Klintens beboere selv, der skal holde justits i området og sørge for tilstrækkeligt med egne p-pladser.

For mig virker det, som om Søren Kristensen slet ikke ønsker at komme det egentlige problem til livs - nemlig parkeringsforholdene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce