Annonce
Læserbrev

Parkering. Hvor kommer tallene fra?

Læserbrev: Hvem er det, der har oplyst Stiftstidende om, at man får 117 nye parkeringspladser ved stadion? Er det Odense Letbane eller er det Odense Kommune? Uanset, hvem der kommer med disse tal, må de pågældende fuldstændig have tabt sutten.

Ja, det er delvist nye parkeringspladser, men skulle man så ikke lige i den forbindelse have fortalt, at man i forbindelse med letbane-byggeriet har fjernet mere end 120 p-pladser foran stadion og omkring 20 pladser foran Odense Idrætshal. Hvordan kan man så slippe fra kun at etablere 117 nye p-pladser, hvor der iøvrigt allerede inden letbane-byggeriet var etableret omkring 50 p-pladser på en alternativ plads modsat Stadion og idrætshallen. På dette sted er de "nye" 117 p-pladser så åbenbart opført. Hold da op, hvor er vi da bare heldige. Det er bare en ommer.

Der står også på OB's hjemmeside: Der er et begrænset antal parkeringsmuligheder i nærheden af Nature Energy Park, og vi anbefaler derfor, du cykler (cykelparkering findes ved hovedindgangen) eller benytter offentlige transportmidler.

Nu skal man da til at tage skeen i den anden hånd i Odense Byråd. I vil gerne have, at Odense bliver en storby, en metropol, men jeg må da mere tilstå, at det, man er ved at opføre, er en miniby. Kom nu ind i kampen, kære byrødder. Det ville snart klæde jer bare en lille smule. Hvorfor skal vi borgere fyldes med den ene usandhed efter den anden. Tror I, vi er så blåøjede, at vi ikke tjekker jer bare en lille smule efter alle jeres manipulationer af os borgere. Man kan da godt mærke, at man bor i H. C. Andersens fødeby, og at I alle har læst eventyret "Kejserens nye klæder".

Er I ved at genopføre dette eventyr for at kunne holde alle byens borgere endnu mere for nar?

Foto: Kim Rune Jessen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce