Annonce
Indland

Paradise-ulven Peter skal 40 dage i fængsel

Paradise-ulven Peter skal 40 dage i bur

Ulven Peter alias Peter Birch skal 40 dage i fængsel, efter han er blevet dømt for overfald på kæresten Amalie.

Annonce

Østre Landsret har tirsdag valgt at idømme Peter Birch, kendt fra tv-programmet Paradise Hotel, 40 dages ubetinget fængsel for et overfald på on-and-off-kæresten Amalie Szigethy efter en våd bytur i april sidste år.

Dermed slap Ulven Peter, som han blev kaldt i realityprogrammet, ikke for straf. Han forsøgte at få omstødt en dom på 40 dages betinget fængsel.

- Jeg er i chok. Jeg forstår overhovedet ikke dommen og synes ikke, det er en fair straf. Jeg tror, jeg bliver dømt, fordi de tænker, at jeg er et forbillede, siger den 28-årige Peter Birch.

Derfor tror han, at han bliver dømt hårdere.

Han er dømt for at have taget kvælertag på Amalie. Over for politiet og i tv-talkshowet Go' Morgen Danmark fortalte Amalie, at Peter havde overfaldet hende. Men da hun i 2011 skulle vidne i byretten, trak hun anklagen tilbage og sagde, at hun havde løjet.

Selvom Amalie har trukket anklagen tilbage, blev Peter Birch alligevel dømt for overfaldet. Det sker, fordi tre vidner, der kom Amalie til hjælp efter episoden, såede alvorlig tvivl om Amalies forklaring.

Vidnerne var slet ikke i tvivl om, at overfaldet havde fundet sted, selvom de ikke overværede episoden. Som et vidne sagde i landsretten:

- Amalie var helt oprørt, da vi fandt hende. Hvis overfaldet ikke har fundet sted, var det en skuespilpræstation, der var en Oscar værdig.

Forholdet mellem de to reality-kendisser er kompliceret. En overgang var de gift, men ægteskabet blev erklæret ugyldigt, fordi ægteskabspapirerne ikke blev underskrevet. Flere gange har de slået op og fundet sammen igen.

Over for landsretten siger Peter, at de glæder sig til, de flytter sammen. Men nu har dommen altså slået skår i glæden.

- Amalie sagde sandheden, så det er ikke noget, der kommer imellem os. Det værste bliver at fortælle det til mine forældre, siger Peter Birch med tårer i øjnene.

Før han flytter sammen med Amalie, skal han altså, knapt så frivilligt, bo 40 dage med en lidt anden slags bofæller. Amalie var også tydelig berørt over, at hun er skyld i, at hendes kæreste bliver sendt bag tremmer.

-Jeg forstår godt, at Peter har brug for at fordøje det. Jeg har ondt i maven. Det er min skyld, siger Amalie med tårer i øjnene.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce