Annonce
Kultur

Paprika Steen udvandrede fra prisfest

Paprika Steen gik skuffet fra Reumert-fest, hvor hun ikke vandt. Her ses hun i den biografaktuelle film Applaus, hvor hun spiller hovedrollen.

Efter halvandet år afslører Paprika Steen, at hun gik fra Reumert prisshow i bar skuffelse over at tabe til Sofie Gråbøl.

Skuespillerinden Paprika Steen var så skuffet over at blive forbigået som "årets kvindelige hovedrolle", at hun udvandrede fra Det Kongelige Teater ved uddelingen af årets Reumert.

Det indrømmede hun forleden i et interview på DR's nye kulturkanal DR K. Episoden fandt sted i forbindelse med Reumert-showet i 2008. Her var Paprika nomineret for rollen som Martha i "Hvem er bange for Virginia Woolf".

Men det var Sofie Gråbøl, der løb med æren og de 100.000 kroner til Paprika Steens store ærgrelse. Og i stedet for at plastre et falsk smil på facaden, tog Paprika konsekvensen.

- Jeg gik. Jeg gad ikke sidde der mere. Nu havde jeg jo ikke vundet de penge der, fortæller Paprika Steen i interviewet med studievært Adrian Lloyd Hughes.

I forbindelse med interviewet viste Adrian Lloyd Hughes et tv-klip fra den røde løber inden uddelingen, hvor Paprika - med en vis ironi i stemmen - gav udtryk for, at hun ville blive fornærmet over ikke at få prisen.

Men da Sofie Gråbøl - som Paprika Steen ifølge egne ord er vild med og ikke har noget horn i siden på - kunne gå på scenen for at lade sig hylde, så var der alligevel lidt om snakken. Hun forlod teatret som den første.

- Jeg orkede ikke at skulle gå ud og møde pressen og høre: "Nå Paprika, er du skuffet?".

Paprika Steen er i øjeblikket biografaktuel med den anmelderroste "Applaus". Her spiller hun hovedrollen som den fallerede skuespillerinde Thea, der efter en gang alkoholafvænning kæmper for at genoprette forholdet til sine børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce