Annonce
forside

Panelets dom!!

Mikael Ryder, Idébureauet Reklame & Marketing A/S

"Rummeligheden: Fint forslag. Usentimentalt og nøgternt beskrivende. Det indbyder til positiv sameksistens baseret på hensynet til andre. Måske lidt svært at udtale for nogen -- men dagens bedste.

Margueritbyen: Det er ikke nok med et pænt symbol, hvis det ikke har rod i en fælles vilje til at fastholde og udvikle gode menneskelige relationer. Der er intet i forslaget, der fremhæver de helt specielle værdier, som findes, eller som ønskes tilført området.

Svanesøen: Det signalerer håb for en bedre fremtid. Men jeg er bange for, at tiøren ikke falder med det samme, når man hører eller ser navnet. Og så er der lige ø'et, der ikke er så godt i en tid, hvor kommunikation ofte sker over grænser, hvor æ, ø og å ikke kendes. Det bliver let til 'Svanesoen'."

Olav Nielsen, skoleinspektør på Humlehaveskolen

"Rummeligheden: Tanken er rigtig og godt set, problemet er bare at finde stedets navn!

Margueritbyen: Endnu et blomstrende forslag, 'Sig det med blomster!' Hvad skal vi give som gave, hvis ikke en tot blomster eller en flaske -- ja, det er jo det, der er svært!

Svanesøen: Jeg drømmer gerne, men spørgsmålet er bare, om ikke Pontoppidans svar: 'Ørneflugt' passer bedre end 'Den Grimme Ælling'."

Alex Ahrendtsen, viceborgmester (DF)

"Rummeligheden er nok for vidtløftigt og passer ikke helt til et boligkvarter, selv om begrundelsen er ærlig nok.

Margueritstaden er et fornemt forslag, både sprogligt og indholdsmæssigt. Eneste problem er, at Vollsmose nok vil have svært ved at leve op til det flotte navn lige her og nu.

Svanesøen er også et glimrende forslag med en fornuftig begrundelse.

Jeg kører Margueritstaden som vinder på grund af den sproglige pondus og på grund af dens høje reklameværdi."

Torben Hangaard, præst i Vollsmose

"Rummeligheden med en god argumentation for de mange forskellige slags mennesker er faktisk et rigtig godt udtryk for hele området Vollsmose. Det er et udtryk, vi i forvejen anvender med stolthed, så det kunne egentlig godt blive til et navn.

Margueritstaden er ment meget positivt, og der udtrykkes kun gode tanker. Men jeg får mærkelige associationer og tænker på Ørestad og kedelige visne blomster. For mig er det ikke et godt billede.

Svanesøen argumenteres smukt med stor respekt for vore beboere og det arbejde, der gøres indefra og udefra for at forbedre forholdene i Vollsmose. Alligevel skulle der nok findes et andet navn end dette, der minder mere om en ballet på Det Kongelige Teater."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce