Annoncørbetalt indhold

Pakke.dk - Når fremtiden gør indtog i postkassen

Dette indhold er sponsoreret

Vi er nok flere derude, som har oplevet, at det at skulle sende og modtage pakker og breve, kan være et yderst omstændigt projekt. Ikke nok med, at det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvilken type forsendelse der kræves, hvilken udbyder der er billigst, eller om man er hjemme på leveringstidspunktet, så kræves der oftest også megen vågenhed for at følge med i, hvor ens pakker befinder sig. Egentlig er mange aspekter af det danske postvæsen forældet og råber for fornyelse, og når så meget af vores omverden bliver opdateret, opgraderet og udviklet bør vores pakkeløsninger også. Heldigvis har Pakke.dk gjort sit indtog, og du kan med fordel udnytte deres service, således det ellers vanlige, omstændige projekt bliver alt andet end netop det.

Hvad er Pakke.dk?

Pakke.dk er en onlineløsning for dig, som ikke orker at bruge unødig tid på at sende, hente eller modtage pakker. For at koge suppen ind beskæftiger Pakke.dk sig med både private såvel som virksomheder, som hurtigt og nemt er i stand til at ajourføre sig med priser og dokumentforsendelser. Besøger du Pakke.dk’s hjemmeside, vil du blive præsenteret for en brugervenlig menu, hvori du kan danne dig et overblik over alle de forskellige aspekter, som kommer med, når du skal sende en pakke, palle, container eller dokument. Herefter skal du blot vælge, hvorfra og hvortil din forsendelse skønnes at skulle hen samtidig med, at du angiver størrelsen på pakken. Denne del er nem og hurtig, og du vil efter kort tid blive præsenteret for de forskellige udbydere, som står klar til at tage din forsendelse i deres kyndige varetægt.

Her vil priser, forventet leveringstid og afhentnings -eller leveringssted ligeledes blive oplyst, og du vælger blot det fragtfirma, som du ønsker. Derfor får du med Pakke.dk det fulde overblik fra start, således du ikke pludselig bliver overrasket undervejs. Du kan for eksempel vælge dao, som leverer direkte til dit trappetrin alle årets 365 dage, uden at der kræves printer for at udskrive eventuelle returlabels. Pakke.dk samarbejder med og samenligner priser blandt UPS, DAO 365, Bring, FedEx, GLS og Postnord, og uagtet af hvilken udbyder du vælger, kan du altid finde, hvor i verden din forsendelse befinder sig via Pakke.dk. Her er du i stand til at benytte dig af track-and-trace ved blot at anføre dit ordrenummer.

Anmelderrost på Trustpilot

Hvis det er første gang, at du hører om Pakke.dk og endnu er en smule skeptisk, men samtidig synes, at det lyder lidt smart alligevel, så lad mig prøve at berolige ved at lade andre gøre det. Der er nemlig ikke meget at sætte på Pakke.dk’s vurderinger, hvis du læser deres anmeldelser på Trustpilot.dk. Med knap 3.000 anmeldelser, og en samlet bedømmelse som “fremragende”, er der næsten ikke et øje tørt. Her er der blandt andet forlydender om hurtig levering på blot to døgn fra Danmark til Chicago og blot to dages levering til det sydlige Italien. Verdenen er et stort sted, men Pakke.dk har formået at gøre den en lille smule mindre.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.