Annonce
Sport

På vej væk fra nedrykningszonen: Otterup slog Grindsted på mål lige før kampen var Omme - SUS Nyborg tabte

Otterups som regel stærke hjemmehold sikrede sig en vigtig sejr, da Grindsted blev slået i slutfasen. Her er det en Skive-modstander, der smager på en nordfynsk tackling i marts sidste år. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Otterup var bagud med syv mål, men kom tilbage mod den viljestærke oprykker Grindsted. Det blev fløjen Simon Omme, der kort før tid sikrede to værdifulde points.
Annonce

HÅNDBOLD: Otterup præsterede at komme tilbage fra en nærmest umulig situation, da hjemmeholdet vendte bagud 11-18 til en snæver sejr i slutfasen.

Dermed sikrede Otterup sig værdifulde kampe i denne fase af sæsonen, hvor man for alvor skiller fårene fra de berygtede bukke.

Det blev Mads Kildelund, der 20 sekunder før tid med en scoring sikrede Otterup de to points. Selv et kvarter før tid førte Grindsted med 20-16.

Grindsteds oprykkere viste fra sæsonstart, at man mente det alvorligt i den højere række. Holdet bygger til dels på nogle spillere, der har erfaring fra både Koldings bænke og andethold og der er masser af fysik og vilje i holdet, som allerede i premieren med en sejr ude over HC Odense antydede potentialet.

Simon Omme blev topscorer med otte mål, mens Mads Kildelund scorede fire gange, og Thomas Poulsen blev noteret for fire scoringer.

Grindsted på syvendepladsen er nu kun to points foran Otterup, der nu kan se frem til en afslutning i relativt lune farvande.

- Efter de to seneste uafgjorte kampe mod HEI og Skovbakken ligger vi lidt i ingenmandsland i 1. division. Med et aflyst nedrykningsspil og dermed syv point ned til nedrykningsstregen så skal der en del til for at vi ender i farezonen. Dermed tillader vi os stadig at kigge op i tabellen og jagte en placering midt i tabellen, sagde træner Daniel Nielsen - allerede før kampen.

Annonce

Uden SUS i sydhavet

SUS Nyborg var godt med ved pausen ude mod Sydhavsøerne, der kun førte med 14-13, men i 2. halvleg skruede hjemmeholdet op og endte med at sejre 34-21.

Anders Stuhr Pedersen scorede fem gange for østfynboerne, der nu er ni points fra den direkte nedrykningsstreg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce