Annonce
Kerteminde

På tirsdag kan du komme på museum igen

Tirsdag kan du igen gå rundt på Johannes Larsen Museet. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen
Østfyns Museer går nu i fuld gang med at gøre klar til at tage imod gæster igen fra på tirsdag 26. maj.

Kerteminde: Egentlig havde Østfyns Museer jo først regnet med, at de kunne genåbne deres museer i Kerteminde-området 8. juni, men sent onsdag aften kom den glædelige besked om, at museerne og store dele af kulturlivet kan åbne igen allerede nu.

- Det er vi rigtig glade for - og ikke mindst glæder vi os utroligt meget til at se museumsgæsterne igen, siger museumsinspektør Mette Ladegaard Thøgersen og fortæller, at Johannes Larsen Museet, Vikingemuseet Ladby og Farvergården åbner på tirsdag 26. maj.

- Vi skal lige bruge de næste dage og weekenden på at gøre udstillingsstederne klar, så vi kan genåbne på en sundhedsmæssigt forsvarligt måde, forklarer hun og fortæller, at museerne endnu ikke har fået nogen retningslinjer.

- Men vi har selvfølgelig kigget på, hvad der ellers er meldt ud og har indkøbt store forsyninger af håndsprit, plexiglas og afstandsmærker. Så alt er faktisk klart.

- Nu bruger vi de næste dage på at få det sat op, så vi er klar til at modtage gæsterne.

Også Kaffehuset på Johannes Larsen Museet i Kerteminde vil nu naturligvis være åben, så det er muligt at kombinere et museumsbesøg med en kop kaffe eller en god frokost.

- Kaffehuset har selvfølgelig også fået nogle retningslinjer, som vi allerede er i gang med at efterleve, fastslår Mette Ladegaard Thøgersen.

Høkeren i Trollegade i Kerteminde åbner først i uge 23.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce