Annoncørbetalt indhold

På solskinsferie efter Corona

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi klarede det. Vi er endelig næsten helt på den anden side af Corona. Efter 1,5 år hvor alt har været lukket ned. Vi har ikke kunne komme på restaurant, i byen, i fitness eller ud at rejse. Vi er nu nået så langt, at flere og flere lande begynder at blive grønne i rejsevejledningen, og vi kan igen begynde at drømme om, hvor vores næste rejse skal gå hen. Vi har allerede lagt planer om hvad vi skal se og opleve, og dem vil vi her dele med jer - turen står på en uforglemmelig ferie i Sunny Beach.


Annonce

Navnet snyder ikke

Sunny Beach. Bare navnet lyder fristende. Og vi kan hurtigt afsløre, at det lille ferieparadis i Bulgarien på ingen måde snyder med deres navn. Sunny Beach leverer lange solrige dage, som enten kan nydes ved poolen, på gåture eller ved den skønne strand. Det er nok noget af det, vi har længtes meget efter i de grå vintermåneder i Danmark, der har været fyldt op med Corona. Følelsen af at stå op, spise sin morgenmad, pakke tasken og så gå ned mod en sandstrand for at sole en hel dag. Lyder dette ikke dejligt? Hvis ikke det gør, ved vi ikke hvad der ellers skal til.


Bylivet er noget for sig

Som vi tidligere nævnte, er der ingen tvivl om, at nattelivet har været savnet under Corona. Pandemien fik hurtigt lukket ned for alt, hvad der på nogen måde havde med alkohol, dans og sene nattetimer at gøre. Vi har nærmest gået i et vakuum, og sikke en forløsning det var, da vi endelig kunne få lov at komme i byen igen. Har du stadig et markant underskud på din gå-i-byen konto, så er en tur til Sunny Beach en oplagt mulighed. Har du først været en uge forbi denne del af Bulgarien, er der ingen tvivl om, at du har set noget af det vildeste nattelivet kan tilbyde.


Er du sulten?

En tredje vigtig ting som blev taget fra os alle under Corona var en tur ud at spise. Det at have booket bord i god tid forud, strøget en pæn skjorte, måske fået en drink inden og så ud og få noget godt mad. I Sunny Beach er der rig mulighed for at få taget revanche for dette. Du finder spisesteder til enhver smag, og du vil tilmed opleve, at priserne er mere end gode.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.