Annonce
Sydfyn

På opkøb igen: Svendborgbaserede Danoffice IT køber århusiansk gazelle-virksomhed

Danoffice IT ligger på Englandsvej 14 i Svendborg. Arkivfoto: Finn Eriksen
Virksomheden Danoffice IT ApS i Svendborg har fået vokseværk. Inden for halvandet år er det lykkedes virksomheden at opkøbe to it-virksomheder.
Annonce

Tved: Virksomheden Danoffice IT ApS har endnu engang været på storindkøb.

Denne gang har den svendborgbaserede it-virksomhed købt Npvision Goup A/S, som ligger i Aarhus, som i 2018 blev kåret som gazellevirksomhed af Børsen og som er ekspert i cirkulær it og minimering af it-affald - altså forældet it-udstyr, fremgår det af en pressemeddelelse, som Danoffice IT ApS har sendt.

Det er anden gang inden for halvandet år, at Danoffice IT ApS køber en anden virksomhed. I 2019 købte Danoffice IT it-selskabet Datacon Enterprise Solutions A/S, som ligger på Sjælland.

Dengang fortalte Danoffice-direktør Lars Baun Jensen, at Danoffice IT havde haft kig på to-tre virksomheder, som de var interesseret i, og at Datacon Enterprise Solutions A/S var en af dem.

Danoffice IT ApS, som har hovedsæde på Englandsvej 14, sælger it-baserede løsninger til internationale organisationer så som FN, Interpol samt til store private virksomheder. Virksomheden beskæftiger mere end 120 ansatte og havde i 2019 et overskud på 49,4 millioner kroner før skat.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce