Annonce
Kerteminde

På kærestetur i svigerfars autocamper: - Der er så meget, vi ikke har set i Danmark

Danni Engberg Madsen og kæresten Helene Højbjerg Nielsen gad ikke til udlandet i år, så de lånte Dannis fars autocamper og begav sig ud for at opleve hjemlandet i stedet.Foto: Helle Kryger
Danni Engberg Madsen og Helene Højbjerg Nielsen gad ikke til udlandet i år. I stedet er de taget på eventyr i en autocamper. Og mobilen bliver i skuffen.
Annonce

Munkebo: Det var lidt af et tilfælde, at Danni Engberg Madsen og Helene Højbjerg Nielsen onsdag formiddag landede på toppen af Munkebo Bakke. Det unge kærestepar bor til daglig i København, men den sidste uges tid har de været på farten i en Bavaria-autocamper gennem Danmark.

- Vi gad ikke udenlands i år, og så ville vi gerne se vores eget land for en gangs skyld. Der er simpelthen så meget, vi ikke har set, og så vi fik lov at låne min fars autocamper, fortæller Danni Engberg Madsen.

Turen begyndte i Skagen, derefter ned langs Vestkysten, over Fyn, til Langeland og Lolland, hjem og vaske tøj i København, og tilbage til Fyn. På en uge har de tilbagelagt 2400 kilometer.

- Vi har aftalt at lægge mobilerne væk, og vi kører mindst muligt på motorvej, fortæller Helene Højbjerg Nielsen.

Annonce

Offline og dog..

Det har givet dem nogle store - uforudsete - oplevelser.

- Noget af det, der har gjort størst indtryk, var nok Hanstholm. Vesterhavet er vildt, vi spiste Danmarks største stjerneskud, og så var vi på fiskeriauktion tidligt om morgenen. Det er fedt, at vi bare kan stoppe, hvor vi vil eller køre videre, hvis vi har lyst. Det er helt vildt, så meget det land, man bor i, har at byde på, fortæller de to.

- Bare at opleve kontrasterne i vores land. Fra vestkystens voldsomme vinde til stille og rolige Fyn i solskin.

Helt slukket har mobiltelefonen dog ikke været, indrømmer de.

- Vi har taget selfies undervejs og opdateret instagram og de sociale medier, når vi er kommet frem, fortæller Helene Højbjerg Nielsen.

Munkebo Bakke dukkede op på et skilt, og der blev selvfølgelig også taget en selfie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce