Annonce
Nordfyn

På grund af dødsfald: Restaurant Røgeriet sælges omgående

Restaurant Røgeriet kan nu købes for 1,975 millioner kroner. Prisen er sat ned med yderligere 500.000 kroner. Foto: Privat.

Prisen er nu sat ned med yderligere 500.000 kroner, så restauranten på Vestre Mole i Bogense kan købes for 1,975 millioner kroner.

Bogense: På grund af dødsfald sælges Restaurant Røgeriet på Vestre Mole omgående. Lotte Larsen, der var ejer af restauranten sammen med Brian Larsen, gik bort onsdag den 6. februar.

Lotte og Brian Larsen har haft ejendommen til salg siden slutningen af 2018, og parret havde sat 1. februar som skæringsdato på en eventuel overtagelse. Nu er prisen - efter Lotte Larsens død - sat ned med yderligere 500.000 kroner, så restauranten kan købes for 1,975 millioner kroner.

Det fremgår af Røgeriets facebookside.

Et succesfyldt koncept, velholdte bygninger, sunde regnskaber, en omsætning på 2,5 millioner kroner plus moms og et ry, der når langt ud over kommunegrænsen. Det er nogle af de ting, man som kommende køber kan få med i prisen.

Annonce

15 år som ejere

Beslutningen om at sælge har været taget i et par år, fortalte Brian og Larsen til avisen i november, hvor salgsplanerne blev officielle.

- Vi har drevet Restaurant Røgeriet i snart 15 år og har nået en alder, hvor vi begge er udfordret af helbredet, så nu håber vi, det lykkes, sagde Brian Larsen dengang.

Restauranten er en af de efterhånden få tilbage i landet, der tilbyder en stor fiskebuffet, og Brian Larsen vil gerne stå til rådighed, hvis en kommende ejer vil videreføre det koncept, parret har udviklet gennem årene.

Er man interesseret i at købe restauranten, kan man kontakte erhvervsmægler Michael Bunzel på mobil: 40 63 47 88.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce