Annonce
Nordfyn

På ét år har Frederik og Xenius skabt succes-restaurant: - Tiden er bare fløjet afsted

Frederik og Xenius Mønster Berner Nielsen har trods corona haft et godt første år i deres Restaurant Møber. Anmeldelsen i Fyens Stiftstidende lød da også "Mesterlig middag ved molen ... til særdeles rimelige priser". Foto: Thomas Gregersen

Bogense: Lørdag aften var der festfyrværkeri over havnen i Bogense, hvor Frederik og Xenius Mønster Berner Nielsen nu i et år har knoklet for deres drøm.

- Vi kan ikke forstå det. Tiden er fløjet afsted, lyder det fra parret, der i coronaens skygge hele tiden har skullet tage stilling til nye ting.

Og parret er stadig overvældet over den store opbakning, der har været med til, at det faktisk blev et helt ok år alligevel.

Burgere var ikke en spidskompetence

- Vi sad og brainstormede over et takeawaykoncept i et sommerhus ved Vesterhavet, og selvom burgere på ingen måder var vores stærke side, så viste det sig, at de blev en vigtig del af forretningens første år. Vi har også haft succes med det sunde alternativ, hvor vi har solgt rigtigt mange salatbowls, så alt i alt er vi bare taknemmelige for opbakningen. Vi kan kun have positive forventninger til, når det igen bliver muligt at føre en normal hverdag, siger Xenius Mønster Berner Nielsen.

Restaurant MøBer råder over så store lokaler, at gæsterne sagtens kan holde afstand og føle sig trygge, men kravet om sidste udskænkning klokken 22 kan godt lægge lidt pres på et godt selskab, mener Frederik Mønster Berner Nielsen.

- Vi blev blæst lidt bag over af nogle uger, hvor der var alt udsolgt og havde selvfølgelig talt om, at der nok var en del af det, der var nyhedens interesse. Men nu - et år efter, er det dejligt at se, at det var det ikke. Vi har stamgæster, der kommer langvejs fra. Blandt andre lystsejlere, der har været her i sommer og er kommet tilbage med familien for at spise, fortæller han.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Faaborg-restaurant får igen kritik for at levere for lidt mad: Jeg blev flov over mit guldbryllup

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Erhverv For abonnenter

Fynsk forretningsmand skyder mange millioner i ny Odense-bank

Kultur For abonnenter

Ruben har været ædru i 300 dage - og fuld i 46 år: Nu er ensomheden er flyttet ind på Ærø

Odense

Et slag for nye venskaber: Dean skaber netværk gennem golf

Erhverv

El-direktør maner misforståelser i jorden: - Vi håber snart at se madvognene tilbage på havnen

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Odense

To generationer spiller golf: Camilla og Per har fundet fælles glæde på golfbanen

Erhverv

Fiskebil var i syv sind efter besked fra kommunen: Nu langer den fisk over disken et andet sted - 'det ikk' så ringe endda'

Danmark

Frisør bytter salon ud med sejlbåd: Familie sætter kurs mod de varme lande

Sydfyn

To personer kørt på hospitalet: Brand i nybyggeri af uvisse årsager

Kerteminde For abonnenter

Nødråb fra stamgæsterne hos historisk perle: Hvorfor er vores værtshus lukket?

Middelfart

Mathias tripper for at genåbne sin natklub: - Jeg har aldrig før haft så mange sommerfugle i maven