Annoncørbetalt indhold

Overvejer du et trægulv? Her er 2 ting, du skal være opmærksom på.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes mange forskellige former for gulve, som trender på forskellige tidspunkter. Trendsne har ændret sig meget i løbet af de sidste mange år, og har skiftet imellem klinker, gulvtæpper og trægulve.


Annonce

Netop trægulve er noget, som trender rigtig meget for tiden, men er du opmærksom på, hvordan du passer godt på dine trægulve, samt vælger den rigtige træsort? I denne artikel gennemgår vi nogle af de ting, som du skal være opmærksom på for at passe godt på dine trægulve.


Vælg en træsort med omhu

Mange mennesker er afklaret med, om de vil have et trægulv eller ej. Men det er ikke alle, som rent faktisk er lige så afklarede med hvilken træsort, som de ønsker. Det er nemlig noget, som er meget vigtigt, når man skal have et trægulv, da forskellige træsorter har forskelligt udseende og slidstyrke.


Hvis du skal have et trægulv i din stue, kan det f.eks. være en god idé at vælge en træsort, som er meget slidstærk, da netop stuen er et af de rum, som man typisk opholder sig meget i. Her vil oplagte træsorter være ask, bøg eller eg.

Iblandt de mindre slidstærke træsorter kan nævnes fyr, gran eller birk, som vil være mere egnede til et rum, hvor man ikke opholder sig så meget som sin stue. Et kontor eller soveværelset kan være oplagte rum.


Husk at vedligeholde dit trægulv

Når du har fået lagt dit trægulv, er det meget vigtigt, at du husker at vedligeholde dit trægulv – ellers risikerer du at ende ud med er gulv, som lynhurtigt mister sin elegance. Der er 2 ting, som du skal være meget opmærksom på, og det er efterbehandling og slibning. Ved begge ting kan du få professionel service hos Jeres Gulvsliber.


Når du skal have efterbehandlet dit gulv, kan det være en god ide at få lakeret dit gulv. Det er langt de færreste gulve, som er lakerede, når de bliver lagt, så derfor er det altid en god idé at få lakeret dit gulv, da det giver ekstra beskyttelse til gulvet, så du undgår skader og ridser. Udover lakeringen kan det også være en god idé at få lavet en oliebehandling, som giver gulvet et meget naturligt udseende og fremhæver træets åretegninger.


Gulvet kan naturligvis også blive slidt med tiden, og på et tidspunkt er du nødt til at overveje en gulvslibning. Med en professionel gulvslibning kan du nemlig genskabe dit gulvs naturlige udseende og elegante look, da ud fjerner skader og ridser. Efter gulvslibningen skal du dog huske at få gulvet efterbehandlet igen, da en slibning gør træet sårbart igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.