Annoncørbetalt indhold

Overvejer du at bygge om? Så vælg en erfaren tømrer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man overvejer at renovere sit hus eller at lave en om- eller tilbygning, er der mange overvejelser. Der er f.eks. overvejelser om budget og tidshorisont for arbejdet. Der er flere ting, som skal gå op i en højere enhed. Desuden er der også overvejelserne om, hvilken tømrer man skal vælge til at løse opgaven. Denne tømrer skal nemlig både passe til det budget, som man har lagt, og så skal arbejdet også udføres rettidigt og med øje for kvalitet. Heldigvis er Tømrerfirma Jesper Bergholdt ApS her klar til at løse din håndværkeropgave med høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Fokus på det gode håndværk og kundetilfredshed

Annonce

Tømrerfirma Jesper Bergholdt ApS ligger i Mesinge på Fyn og har siden 1999 udført tømrer- og snedkerarbejde med fokus på det gode håndværk. De ønsker at være fynboernes foretrukne tømrer. For at opnå det har de fokus på at levere solid kvalitet, hvor kunden får meget for pengene. Det er vigtigt for tømrerfirmaet, at kunden er tilfreds, og derfor vil de altid indgå en løbende dialog om arbejdet med den enkelte kunde, så kunden får det ønskede resultat.

Mange former for tømrerarbejde

Hvis du ønsker at få lavet en om- eller tilbygning, er Jesper Bergholdt ApS et oplagt valg. De er specialiseret i tagrenovering, nye tage og tagkonstruktioner, men de kan også renovere køkkener, fritidshuse, tilbygninger m.m. Firmaet står klar til at hjælpe dig med alle slags opgaver som tømrer. Du skal blot kontakte dem og beskrive den opgave, som du ønsker at få løst.

Hvis man f.eks. skal have lavet en tilbygning, så kontakter man Jesper Bergholdt ApS, som så kommer med et uforpligtende tilbud. Derudover kan de også hjælpe med alle de processer, der er i forbindelse med en tilbygning, f.eks. opmåling, tegninger, byggetilladelse og evt. kontakt til og styring af andre håndværkere på projektet. Med andre ord kan de som tømrer også hjælpe med en totalentreprise.

Klar til at hjælpe og rådgive dig

Jesper Bergholdt ApS er klar til at hjælpe dig med den tømreropgave, som du har behov for at få løst. Da de er et erfarent og kompetent hold på 12 tømrere, kan de vejlede dig og give dig flere gode råd. Ingen opgave er for lille til dem, så de kan hurtigt og effektivt hjælpe dig på vej, så du får det hus, du drømmer om.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.