Annonce
Faaborg-Midtfyn

Overtager også chefen: Skako opkøber mindre lokal virksomhed

Peter Mehl startede Conparts i 2002. Nu her han og virksomheden indlemmet i Skako-koncernen. Arkivfoto: Lotte Gyldenvang
Skako Concrete A/S har overtaget Faaborg-virksomheden Conparts Aps - og fået den tidligere ejer, Peter Mehl, med i købet.
Annonce

Faaborg: Skako Concrete A/S i Faaborg har opkøbt den ligeledes lokale virksomhed Conparts Aps, som ligger på Mørkebjergvej i Faaborg. Det oplyser Skako i en pressemeddelelse.


Med opkøbet af Conparts ApS har vi føjet en ekstra dimension til vores kundetilpassede serviceprogram.

Steffen Kremmer, administrerende direktør i Skako.


Opkøbet er et lille ekstra led i en strategisk indsats og ressourceomlægning, som Skako Concrete løbende gennemgår - og som indeholder fem overordnede indsatsområder inden for henholdsvis kultur, digitalisering, bæredygtighed, abonnementsløsninger og salg/markedsføring.

- Vi er indtil videre sluppet godt igennem coronatiden med hidtil positive resultater, så vi fortsætter ufortrødent med de fremsynede aktiviteter, siger administrerende direktør Steffen Kremmer i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Med opkøbet af Conparts ApS har vi føjet en ekstra dimension til vores kundetilpassede serviceprogram, hvor vi sikrer vores kunder den optimale ekspertise og rådgivning, når det handler om sliddele, reservedele, service og installation til betonblandeanlæg. Det er en erfaren og videnstærk kompetence, vi får om bord, hvilket vil styrke os i vores relation og interaktion med kunderne, påpeger direktøren.

Conparts Aps hidtidige ejer, Peter Mehl, er samtidig ansat i Skako Concrete og fortsætter med at servicere hidtidige og nye kunder i såvel Conparts som Skako Concrete.

Conparts er en specialiseret virksomheden inden for reservedele, komponenter og tekniske løsninger til betonproducenter over hele verden.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce