Annonce
Kerteminde

Overskuddet falder hos fynsk entreprenør: - Forventer et bedre resultat næste år

I følge årsrapporten regner JONI Manpower med at få vent skudden, og se et højere overskud næste år.. Arkivfoto: Michael Bager
Overskuddet hos entreprenørvirksomheden JONI Manpower Aps er faldet med 274.988 kroner.

Mesinge: Det er gået tilbage for entreprenørfirmaet JONI Manpower, som oplever et kraftigt fald i overskuddet i regnskabet for 2020.


Næste år forventes et bedre resultat.


Annonce

- Der er mange grunde til faldet, men lige nu har firmaet rigtig travlt med opgaver, fortæller Jonas Lynge Nielsen, indehaver af JONI Manpower. Han ønsker ikke at kommentere yderligere på regnskabet.

Regnskabet fra 2019, som både var firmaets første og bedste, viste et overskud på 290.991 kroner. Det overskud er i år skrumpet til et overskud på 16.003 kroner. Det er en nedgang på 274.998 kroner.

En af grundene til faldet er ifølge firmaets årsrapport, at firmaet er begyndt på en del opgaver, som ikke har nogen større gevinst, eller som ikke nåede at blive færdiggjort, inden de skulle aflevere regnskabet.

Fra succes til tilbagegang

I september sidste år, fortalte Jonas Lynge Nielsen, som tidligere er blevet beskrevet som altmuligmanden fra Mesinge, at de mange kvindelige ansatte har en stor del af æren for JONI Manpowers succes. På det tidspunkt var halvdelen af de ansatte i det succesfulde entreprenørfirma kvinder.

- Det går bare rigtig godt, hvis du sender et par kvinder ud på en byggeplads. Tonen bliver en helt anden, og de er gode til at hjælpe hinanden. Der er meget mere sammenhold, når man er blandede køn, fortalte Jonas Nielsen dengang til Fyens Stiftstidende.

Nu er det gået den modsatte vej, hvilket også bliver erkendt i regnskabsrapporten. I følge den, regner han med en stærkt regnskab til næste år.

- Årets resultat var utilfredsstillende. Næste år forventes et bedre resultat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce