Annonce
Middelfart

Overskud på 40.000 kroner: Frivillige fik jazzfestival i Middelfart til at gå i plus

Så mange frivillige gav en hånd med ved årets jazzfestival, at man slap for at hyre arbejdskraft ind og endte med et overskud på 40.000 kroner. Foto: Middelfart Jazzfestival
Formanden for Middelfart Jazzfestival, Flemming Hansen, kan fortælle om et overskud på 40.000 kroner ved mandagens generalforsamling i Østergades Forsamlingshus.

Rettelse: Det har tidligere fremgået af artiklen, at foreningens kasserer er Pernille Møller Øland. Det korrekte navn er Birgitte Lindorff-Nielsen. Vi beklager fejlen.

Middelfart: Formanden for Middelfart Jazzfestival får svært ved at holde armene nede, når han mandag aften byder velkommen på årets generalforsamling i Østergades Forsamlingshus. Det beskedne overskud på 10.000 kroner, han forudså umiddelbart efter årets festival, skulle vise sig at vokse til 40.000 kroner, da alle tal var gjort op.

- Det er helt klart de frivilliges skyld. Så mange valgte at give en hånd med i år, at vi slap for at hyre betalt arbejdskraft ind. Samtidig har vi sparet penge på blandt andet lys og lyd, forklarer Flemming Hansen og føjer til, at indtægterne stort set har været de samme i 2019 som året før.

Det store plus giver mulighed for at overføre 30.000 kroner til en jubilæumskonto, så man allerede nu er godt rustet til festivalens 30-års jubilæum om to år.

Annonce

Kasserer fortsætter

Bestyrelsen har tidligere annonceret, at man skulle finde en ny kasserer, fordi Birgitte Lindorff-Nielsen, der kom ind fra en rolle som suppleant og afløste Peter Agger først på året, ikke ønskede at fortsætte. Hun har siden ombestemt sig og tager en tørn mere på pengekassen.

Til gengæld skal festivalen finde en ny sponsoransvarlig, da Steen Fabian Jensen ikke ønsker genvalg.

Bestyrelsen har samtidig besluttet at udvide ledelsen fra de nuværende fem til syv personer for at have flere hænder til at tage sig af de frivillige.

- Når nu vi endelig har fået så stor en opbakning, skal vi også passe på de frivillige, så de har lyst til at være med igen næste år, forklarer Flemming Hansen.

Han forudser ikke de store problemer med rekruttering af tre nye bestyrelsesmedlemmer, tværtimod kan det ende med kampvalg.

- For vi har allerede tilsagn fra seks mennesker, der gerne vil være med, siger Flemming Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Middelfart

Sådan holder man fast i nye vaner

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];