Annonce
Kerteminde

Overskud i teknisk udvalg: Det kræver en forklaring

Ukrudtet kom til at stå højt i kommunen denne sommer, fordi der var sparet på kontoen for Park og Vej. Nu undrer politikerne sig over, at der er overskud på netop den konto. Arkivfoto: Helle Kryger
Jesper Hempler (SF), formand for teknisk udvalg, vil have en forklaring fra forvaltningen på, hvilke konti, der ikke er brugt op.
Annonce

Nordøstfyn: Det var godt nyt, da formand for teknisk udvalg, Jesper Hempler (SF) kunne fortælle, at der bliver fem millioner kroner i overskud på udvalgets konti.

En del af dem er øremærket til naturprojekter og overføres til næste år. Andre penge er sat til side til at kunne sætte ind, hvis det bliver snevejr inden nytår.

- Men jeg er alligevel overrasket over, at der kan være et overskud på 2,4 millioner kroner på kontoen til Park og Vej, siger han.

- Derfor vil jeg til vores udvalgsmøde tirsdag den 3. december bede forvaltningen om at give en forklaring.

Jesper Hempler understreger, at netop i et år, hvor der er foretaget mærkbare besparelser og serviceforringelser springer det i øjnene, at der kan være overskud på netop den konto. Det er blandt andet den konto, der står for at fjerne ukrudt.

- Når vi har været med sparekniven og afsat nogle begrænsede penge til forskellige formål, så er det ikke meningen, at der skal være overskud.

Den holdning deles af blandt andre Hans Luunbjerg (V), der havde en bemærkning til det på byrådsmødet.

- Og han havde ret i sin bemærkning, men set i det lidt større perspektiv, så er det da et held, at vi kunne komme med et overskud fra vores udvalg, når hun Hans Luunbjergs udvalg ikke kunne holde deres budget, griner Jesper Hempler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce