Annonce
Assens

Overskred fartgrænsen med mere end 100 procent: Kørte 126 km/t, hvor man må køre 60t

Det var på Skovstrupvej i Skovstrup, som en del af er at se på dette foto, at en 44-årig kvinde kørte alt for hurtigt. Arkivfoto: Nils Mogensen Svalebøg
En mand på 24 år og en kvinde på 44 år er begge blevet idømt store bøder og frakendt kørekortet i et halvt år ved retten i Odense. Begge havde kørt alt for stærkt sidste år i henholdsvis Skovstrup og Brylle.
Annonce

Brylle/Skovstrup: Der er 20 år mellem dem, men en 24 årig mand og en 44 årig kvinde har alligevel noget til fælles.

Begge stod nemlig i hver deres retssag tiltalt for at have kørt alt for stærkt sidste år. Den unge mand havde kørt for stærkt på Kløvermarksvej i Brylle den 13. marts 2018, mens kvinden havde kørt for stærkt på Skovstrupvej i Skovstrup den 31. maj sidste år.

Den 24-årige mand kom den 13. marts omkring klokken 16 kørende i sin bil ved Kløvermarksvej med mindst 101 km/t, selvom hastighedsgrænsen var 50 km/t.

Han forklarede i retten, at den forankørende bil kørte dårligt og bremsede flere gange, så den 24-årige mand var ved at køre ind i den. Derfor besluttede han sig for at overhale den forankørende bil, og derfor var han nået op på de 101 km/t inden for bygrænsen.

Manden blev idømt en bøde på 6000 kroner og en frakendelse af kørekortet i seks måneder.

Annonce

Ingen forklaring

Den 44-årige kvinde var i retten i Odense samme dag, da hun var tiltalt for at have kørt 126 km/t ad Skovstrupvej i Skovstrup den 31. maj sidste år klokken 6.50. Ifølge hastighedsgrænsen måtte kvinden ellers kun køre 60 km/t.

Kvinden forklarede, at hun var på vej på arbejde.

I dommen står der dog ikke en yderligere forklaring på, hvorfor hun fandt det nødvendigt at overskride hastighedsgrænsen med mere end 100 procent.

Den 44-årige blev idømt en bøde på 6000 kroner og en frakendelse af kørekortet i seks måneder, ligesom den 24-årige mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce