Annonce
Middelfart

Overrasket ismutter nappede takeaway-prisen til Byens Bedste: - Det er jo helt vildt

Skovgrillen vandt prisen for Byens Bedste Café eller Takeaway til årets coronaudgave af Byens Bedste. Foto: Ludvig Dittmann
Birgit Munck, der har Skovgrillen, tilegner prisen for Byens Bedste Café eller Takeaway til sine ansatte og kunderne, der har stemt.

Kauslunde: Egentlig er Birgit Munck og kæresten flyttet til Nordsjælland. Men lørdag aften havde de fået arrangeret at overvære den digitale udgave af Byens Bedste hos en af medarbejderne i Kauslunde.

Og det viste sig at være en god idé.

For Birgit Munck, der har titlen som ismutter og dermed øverstkommanderende på Skovgrillen, vandt prisen for Byens Bedste Café eller Takeaway.

Annonce

Det var en meget overrasket Birtgit Munck, der åbnede døren, da avisen troppede op på dørtærsklen og overrakte hende statuetten og prisen.

- Det er jo helt vildt, sagde Birgit Munck.

- Jeg havde ikke regnet med det. Selvfølgelig håber man, når man er nomineret, men jeg tænkte, at mange af vores kunder kommer andre steder fra og ikke nødvendigvis stemmer her i Middelfart, sagde hun.

Trofaste kunder

Birgit Munck har haft Skovgrillen siden 2007, men har arbejdet der i 17 år. Der er i dag 40 ansatte i grillen, og hun tilegner prisen til dem, da de står for den daglige kontakt med kunderne, som hun også takker for at have stemt på Skovgrillen.

Mange af Skovgrillens kunder er trofaste, så hun regner ikke nødvendigvis med, at prisen vil give antallet af kunder et kæmpe løft.

- Måske betyder det, at vi får flere kunder, men jeg tror, de fleste kunder kommer, fordi de kender Skovgrillen og er vant til at komme der, sagde en glad Birgit Munck, der så frem til at fejre prisen lørdag aften.

- Nu skal vi have noget god mad og lidt vin, og så skal vi på arbejde i morgen og være stolte af den her, sagde hun og viftede med statuetten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce