Annonce
Faaborg-Midtfyn

Overraskelse: Faaborg-Midtfyns chef for opvækst- og læring stopper

Michael Gravesen fik godt to år som chef i Faaborg-Midtfyn Kommune. Arkivfoto
Michael Gravesen har fået nyt job som direktør for børne-, skole- og familieområdet i Kalundborg Kommune.

Faaborg-Midtfyn: Faaborg-Midtfyn Kommune skal ud og lede efter en ny chef for området Opvækst- og Læring. Efter to år i jobbet har Michael Gravesen sagt op for at tiltræde en stilling som direktør for børne-, skole- og familieområdet i Kalundborg Kommune. Det skriver Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Jeg har et stort hjerte for børn- og ungeområdet – og derfor ser jeg frem til at indgå i videreudviklingen af et fantastisk børn- og ungeområde samt i den tværgående direktionsopgave i Kalundborg Kommune. Jeg ser frem til samarbejdet i en organisering, hvor man er tæt på hinanden,” siger Michael Gravesen i pressemeddelelsen.

Skolechefens opsigelse kommer på et tidspunkt, hvor der er betydelig uro på børne- og skoleområdet i Faaborg-Midtfyn. Kommunen ligger i faglig konflikt med sine dagplejere efter at have opsagt en lokalaftale, og dermed kan dagplejerne se frem til at få skåret en bid af lønchecken fra september og fremad.

Derudover hvæsses sparekniven i disse måneder i forhold til skolerne, som må forberede sig på at spænde livremmen gevaldigt ind fra 2020. Nogle nedskæringer er allerede meldt ud, mens andre forslag til nedskæringer ifølge avisens oplysninger er på tegnebrættet, men først meldes ud efter sommerferien.

Michael Gravesen tiltrådte i Faaborg-Midtfyn Kommune i april 2017. Han starter i det nye job den 5. august.

Faaborg Midtfyn Kommune meddeler, at rekrutteringen af en ny chef til området vil starte umiddelbart efter sommerferien.

Som direktør for området vil direktør Siggi W. Kristoffersen varetage Michael Gravesens opgaver i samarbejde med lederne i Opvækst og Læring, indtil en ny chef tiltræder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Kommunen udvider med 8000 kubikmeter på havnen: - Det er prikken over i'et, jubler borgmesteren

Annonce