Annonce
Sport

Overraskelse: B1909 skal på trænerjagt - cheftræneren har fået fuldtidsjob på Færøerne

Der er som regel smil på læberne hos de fleste af de trofaste B1909-tilhængere, der her ses under en åbenbart god periode i et lokalopgør mod B1913 for nogle sæsoner siden, men nu må de røde fans vente på, hvem der skal styre Danmarksserie-holdet i foråret. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Cheftræner Michael Bjørn Nielsen har fået chancen for at blive fuldtidstræner på Færøerne, og klubben og træneren, der så nierne slutte stærkt i efteråret, har på grund af den sjældne mulighed valgt at rive kontrakten over.

FODBOLD: B1909 sluttede efteråret med en stærk serie og fik etableret sig i midten af Danmarksserien. Oprykkeren fik en skidt start, men fik arbejdet sig op til et mere homogent kollektiv, så de røde kom væk fra bundplaceringen.

Men nu skal B1909 overraskende ud på trænerjagt, idet cheftræneren Michael Bjørn Nielsen fratræder sit job efter gensidig overenskomst.

Det skyldes, at Michael Bjørn Nielsen har fået chancen for at blive fuldtidstræner på Færøerne.

Annonce

- B1909 skal hermed informere om, at vores cheftræner Michael Bjørn Nielsen har opsagt sin ansættelse hos os med omgående virkning. Årsagen er, at han overtager en ny udfordring på Færøerne, hvor han fra 1. februar 2022 har fået et fuldtidsjob som træner for en lokal klub, siger B1909's kommunikationschef Henrik Brandt Rasmussen.

Stort engagement

- Michael Bjørn har det seneste år gennem flid og engagement udført et stort arbejde med vores elitetrup og lagt en plan for fremtidens udvikling af vores spillere. Et arbejde vi har haft stor respekt for.

- Vi har naturligvis forståelse for, at Michael forfølger sin drøm om at blive træner på fuld tid, samt den personlige udvikling, der ligger i denne mulighed, hvorfor vi selvfølgelig ser bort fra ophørsbestemmelsernes tidsterminer i hans kontrakt.

- B1909 siger Michael tak for hans indsats i klubben og ønsker ham og hans familie held og lykke på de nordatlantiske øer.

Bestyrelsen i B1909 arbejder i øjeblikket med emner til jobbet som cheftræner for vores Danmarksseriehold og den tilhørende trup.

B1909 åbner foråret lørdag den 26. marts klokken 13.00 med et lokalopgør på Okson Park mod OKS.

Annonce

Niernes afstand

Nierne har med 18 point for 14 kampe syv point ned til bundholdet FC Sydvest Tønder 05, som dermed indtager den sikre nedrykningsplads. men nummer næst- og tredjesidst, henholdsvis Hedensted (11 point) og TPI (15) kan stadig komme i det grumme fedtefad, hvis der rykker flere vesthold ud af 3. division.

Men inden foråret er det fire østhold, der står til at rykke ud af 3. division, men det billede kan som bekendt nå at ændre sig flere gange.

Svendborg-Oure FA ligger på Danmarksseriens enlige oprykningsplads med 36 point for 14 kampe - med 10 point ned til OKS.

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning, inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Endnu et anti-vaccine-skilt dukker op i ny by: - Jeg bliver sgu så gal

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce